ŽELJKI (60) SUPRUG PREDLAŽE DA NAĐE MLAĐEG LJUBAVNIKA: Zbog njegove bolesti nismo više INTIMNI, a meni fali STRASTI
Foto: Profimedia

NA NJU JE PALA TEŠKA ODLUKA

ŽELJKI (60) SUPRUG PREDLAŽE DA NAĐE MLAĐEG LJUBAVNIKA: Zbog njegove bolesti nismo više INTIMNI, a meni fali STRASTI

Žena -

Čitatetljka portala Moje vrijeme Željka (60) opisala je problem s kojim se susreću mnogi parovi u zrelim godinama, no retki potraže pomoć ili se usude govoriti o njemu.

Željka se, naime, požalila da ona i suprug više nisu intimni zbog njegove bolesti te da zbog toga žive kao prijatelji.

žena, starija žena, starica, stara žena
foto: Profimedia

"Suprug želi da budem srećna. Živim sa njim, deca su odrasla i žive odvojeno. On ima 65 godina, ja imam 60 godina, iako izgledam mlađe. Zbog bolesti supruga živimo kao prijatelji. Suprug mi predlaže da pronađem mlađeg muškarca, ljubavnika koji bi bio kulturan, pažljiv i usrećio mene, a time i supruga", otkrila je.

Pred njom je teška odluka

Željki se u početku nikako nije svidela ideja da nađe ljubavnika, no što više razmišlja o njoj, sve joj je primamljivija.

Mladić, Starija žena, Kuguar
foto: Profimedija

"Kako vreme odmiče, sve češće mi se vrti u glavi. Volim supruga, što on zna, ali želim još da uživam u telesnoj ljubavi. Verujem da ću pronaći ljubavnika", zaključila je.

mlađi muškarac, starija žena
foto: Profimedia

Željka se našla u situaciji o kojoj treba dobro razmisliti. "Pa daj, muž ti je dao odobrenje, učini to i uživaj u životu!", verojatno će reći mnogi muškarci ističu na portalu Moje vrijeme, ali se i pitaju "Šta ako je suprug samo testira"? U svakom slučaju, na Željki je da sama odluči.

(Kurir.rs/Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track