MUŽ ME PLAĆA DA BUDEM DOMAĆICA, MOŽETE DA MI ZAVIDITE! Prozivali je da je sponzoruša, pa oktrila ŠOKANTNU ISTINU I ZAPUŠILA USTA
Foto: Printscreen Youtube Truly

zanimljivo

MUŽ ME PLAĆA DA BUDEM DOMAĆICA, MOŽETE DA MI ZAVIDITE! Prozivali je da je sponzoruša, pa oktrila ŠOKANTNU ISTINU I ZAPUŠILA USTA

Žena -

Žena koja je plaćena da bude domaćica 'uzvraća' damama koje misle da je samo "sponzoruša". Kako je otkrila one su te koje propuštaju svaki dan i idu na posao kada mogu da ostanu kod kuće i brinu o svom mužu.

Amerikanka Alisa (28) svog supruga Tom (51) upoznala je na poslu u vojsci, a nastavila je da radi i uči dok se nisu verili. Tek tada je predložila da bi umesto toga mogla da bude domaćica, da kuva za Toma, kao i da održava kuću čistom i urednom, prenosi The Sun.

Alisa i Tom, Alisa, domaćica
foto: Printscreen Youtube Truly

- Mislila sam da on želi malo više pažnje prema kući, domu i sebi, pa sam mislila da bi našem odnosu moglo biti od koristi ako ostanem kod kuće - objašnjava Alisa.

Iako se Tomu u početku nije dopala ideja o ženi domaćici, bio je spreman da pokuša i sada voli svoju tradicionalnu vezu. Dogovor para je da joj Tom daje 115 evra svake nedelje za sve stvari koje želi, poput odeće i ukusnih grickalica.

- Sada, udata zarađujem više nego u vojsci i to je najbolji posao koji sam ikada imala - ističe Alisa, negirajući da je sponzoruša, a Tom se slaže sa suprugom, jer kako kaže, ne da joj ne dam dovoljno novca da je to slučaj.

On misli da je veoma pametna sa novcem koji ima jer vidi svaki novčić koji potroši jer su njen bankovni račun i kreditne kartice zatvoreni. Takođe je naglasio da njegova supruga ne traži stvari ako joj zaista nisu potrebne, što njihov način života čini održivijim.

Alisa i Tom, Alisa, domaćica
foto: Printscreen Youtube Truly

Alisa je otvorena o svojoj ulozi domaćice i često o tome govori na društvenim mrežama, gde su mnogi njeni stavovi nazvali zastarelim.

Prema njenim rečima, ima mnogo žena koje je mrze, od kojih su većina neudate, starije od 30 godina.

- Samo sam mišljenja da je kritika potpuno nepotrebna i da je to pokret za prevlast žene. Mislim da se muškarci ponašaju kao žene, mislim da se žene ponašaju kao muškarci i kada se okupe imaju zaista neuravnoteženu dinamiku - dodaje Alisa, objašnjavajući zašto misli da moderne veze propadaju.

Razlika u godinama para je zabrinula Alisinu mamu kada su prvi put počeli da se zabavljaju, ali sada ona u potpunosti podržava njihovu vezu i misli da su zli komentari koje njena ćerka dobija nepotrebni. Iako mnogi umeju da budu okrutni, Alisa insistira na tome da ima mnogo onih koji zavide njenom načinu života.

Alisa i Tom, Alisa, domaćica
foto: Printscreen Youtube Truly

- Puno je pozitivnih komentara žena koje se osećaju kao da su konačno viđene, jer ima mnogo žena i majki koje ostaju kod kuće, a koje se osećaju beskorisno, kao da su potratile svoj potencijal jer to je poruka koju dobijamo. - rekla je ona.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track