JOVANA CEPA DRVA I TESTERIŠE, VOZI TRAKTOR I KAMION BOLJE OD MUŠKARCA: Izgleda kao model, živi NA SELU i ponosi se time (VIDEO)
Foto: TikTok/jovanagavrilovic04

SVI BI DA JE UZMU ZA ŽENU

JOVANA CEPA DRVA I TESTERIŠE, VOZI TRAKTOR I KAMION BOLJE OD MUŠKARCA: Izgleda kao model, živi NA SELU i ponosi se time (VIDEO)

Žena -

Jovana Gavrilović je veoma popularna na TikToku. Prati je oko 60 hiljada ljudi, a ona svakodnevno pokazuje kako izgleda život na selu u savremenom svetu.

Jovana možda na prvu izgleda kao da se bavi modelingom, ali se zapravo bavi sasvim drugačijom vrstom posla. Ona živi na velikom, seoskom domaćinstvu i radi najrazličitiji spektar poslova koje jedno seosko imanje podrazumeva.

Ova mlada dama ne libi se ni teškog, uobičajenog "muškog" posla kao što je cepanje i testerisanje drva, ili vezivanje malina, a pokazuje i zavidne veštine kada je reč o vožnji kamiona i traktora.

Kamioni su, očito, Jovanina strast s obzirom na to da najveći broj snimaka prikazuje upravo trenutke kada vešto vozi ovu veliku "mašinu".

Jovana, koja je inače iz jednog sela blizu Malog Zvornika, uživa u svojoj svakodnevici i ništa joj nije teško, a ljude je oduševila njena skromnost i privraženost seoskom načinu života. Mnogi su je poželeli i za ženu ili snajku, ali je ova devojka već zauzeta, sudeći po snimcima sa dečkom.

Publika na TikToku oduševljena je Jovaninim likom i delom, pa neki njeni snimci, iako jednostavni, dosežu i milionske preglede.

Takođe, tu je i more pozitivnih komentara. "Svaka čast, devojko, malo bi se njih usudilo na ovakav život", "Sve pohvale", "Ima li nešto da ti ne znaš, svaka ti čast", "Bog te za sve dao", "Respekt, malo je ovakvih žena danas", "Materijal za ženidbu", "Ti si retkost u današnjem svetu", "Bravo, jel hoćeš da mi budeš snajka", "Ovo je prava žena", samo su neki od komplimenata koje svakodnevno dobija.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:36

Uloga Radojke u seriji Selo gori, a baba se češlja pomogla mnogim ženama na selu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track