Najnovije vesti

TAJNA KULINARSKOG NASLEĐA: Hrana za dušu vraća vas u trenutke čistog uživanja
Foto: Promo

TAJNA KULINARSKOG NASLEĐA: Hrana za dušu vraća vas u trenutke čistog uživanja

Žena
14:53h

Bakina kuhinja je poput čarobne knjige priča koja nas vraća u najlepše trenutke detinjstva. Njena kuhinja nije samo prostor za pripremu hrane, već mesto gde se stvaraju najlepše uspomene.

Mirisi i ukusi detinjstva

Miris đakonija predstavlja pravu dobrodošlicu kad zakoračite u bakinu kuhinju. Sećam se kako bi moja baka često spremala svoje čuvene palačinke za doručak. Ugodan miris bi se širio po celoj kući, a ukus te savršenosti bio je neprevaziđen. Palačinke su bile tanke i hrskave s spoljne strane, mekane iznutra, a kada biste ih premazali domaćim pekmezom- spektakl. I danas, posle toliko godina, taj ukus prošlosti mogu da “vratim” ako palačinke premažem džemom “Bakina tajna”.

bakina tajna
foto: Promo

”Bakina Tajna” je neretko izbor hedonista koji traže najbolje iskustvo u svakom zalogaju. Ajvar, džem i slatko, šta god da odaberete, dovoljno je da otvorite teglu i prepustite se punom ukusu. Osećaj zadovoljstva i ispunjenosti je zagarantovan.

Gastronomski raj u teglama

Još od 2003, proizvodi ”Bakina Tajna” prave se od rukom branog voća i povrća najvišeg kvaliteta koje raste u našim šumama i poljima, pod okriljem prave prirode i vrednih poljoprivrednika. Pripremaju se uz poštovanje tradicionalne recepture i bez ikakvih veštačkih dodataka, baš kao što to radile naše bake kod kuće, a nakon toga se pakuju u prepoznatljivu teglicu.

Ovaj brend je jedinstven i po tome što nudi najviše standarde kvaliteta izadovoljava želje potrošača na više od 14 tržišta. Iako recepture datiraju iz prethodnog veka, ovi proizvodi su prikladni i za vegansku i vegeterijansku ishranu.

bakina tajna
foto: Promo

Hrana za dušu

Kada vam se najave dragi prijatelji, a želite ih lepo ugostiti, uz pomoć Bakina Tajna proizvoda i malo truda, možete im servirati proju sa ajvarom i palačinke sa džemom.

Vikendom ujutro, kad želite ugoditi sebi i svojim ukućanima, dovoljno je da se odlučite da li želite slatki ili slani doručak, a onda trk do frižidera...

Otvorite teglu i pretvorite svaki trenutak u poseban doživljaj!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track