OTIŠLA NA OPERACIJU DA ZATEGNE KOŽU, KAD JU JE ĆERKA VIDELA BRIZNULA JE U PLAČ: Probudila se iz anestezije i DOŽIVELA HOROR (FOTO)
Foto: Printscreen

SLUČAJ TRENUTNO ISTRAŽUJE POLICIJA

OTIŠLA NA OPERACIJU DA ZATEGNE KOŽU, KAD JU JE ĆERKA VIDELA BRIZNULA JE U PLAČ: Probudila se iz anestezije i DOŽIVELA HOROR (FOTO)

Žena -

Pre šest godina Kimberli Mek Kormik (65) otišla je na operaciju koja je rešila njen dugoročni problem - višak kilograma. Međutim, nije bila zadovoljna viškom kože i grudima posle gubitka telesne mase. Njena jedina želja je bila da zategne kožu i grudi, ali stvari su krenule nizvodno kad se probudila iz anestezije.

Kimberli je platila 75.000 dolara za operaciju zatezanja kože i podizanja grudi. Rizična procedura izvedena je u Tihuani, Meksiko. Kada se probudila posle operacije njene grudi i zadnjica bili su ogromni. Naime, plastični hirurzi nisu izveli estetske zahvate zbog kojih je došla, već su joj ugradili impalnte u grudi i uradili brazilsko uvećanje zadnjice.

"Pozvala sam ćerku u suzama jer sam se probudila sa ogromnim grudima koje nisam želela. Želela sam zatezanje kože na rukama, nogama i stomaku. Sve je pre operacije bilo obeležno, ali te procedure nisu na kraju urađene", kaže Kimberli.

Nesrećan splet događaja skupo će koštati Kimberli jer ako želi da poništi operacije, moraće ponovo da plati 75.000 dolara, ali ne radi više samo o novcu. Naime, zbog ugradnje velikih silikonskih grudi Kimberli ima zdravstvene komplikacije jer nema dovoljno kože kao potporu, pa rane ne zarastaju i stalno je na antibioticima.

Slučaj trenutno istražuje policija i pravosuđe u Americi, dok Kimberli leži u bolovima i skuplja novac kako bi poništila pogrešne operacije.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track