ŽENA ME IZDALA I ZABILA NOŽ U LEĐA! Čovek očajan: Ne znam šta da radim, ona je BOLESNA, znam da nismo godinama imali odnose, ali..
Foto: Shutterstock

pitao za savet

ŽENA ME IZDALA I ZABILA NOŽ U LEĐA! Čovek očajan: Ne znam šta da radim, ona je BOLESNA, znam da nismo godinama imali odnose, ali..

Žena -

Didri Sanders je kolumnistkinja britanskog tabloida The Sun i ona odgovara na životna pitanja koja joj postavljaju čitaoci.

Ovog puta njoj se javio čovek kog je žena prevarila sa majstorom za bojler, a on je to saznao jer se vratio kući zbog otkazane operacije.

par, ljubav, poklon, 8. mart, Osmi Mart
foto: Profimedia

Draga Didri,

Imam 69 godina, a ona 62. Ona je počela da razvija decemciju i sve joj smeta jer joj memorija nije najbolja. Nismo imali seks godinama - od kada sam dobio dijagnozu da imam dijabetes i posle čega više nisam bio sposoban za to. Moja žena je to morala da prihvati i pomiri se sa činjenicom da su dani popodnevnog seksa prošlost.

Zakazao sam operaciju katarakte, a to se poklopilo sa servisiranjem bojlera. Insistirao sam da odem sam taksijem. Ona ovih dana ne može da vozi i nisam hteo da me čeka ceo dan.

električar, majstor, popravka
foto: ronstik / Alamy / Alamy / Profimedia

Nažalost, lekar se razboleo pa su otkazali operacije u poslednjem trenutku i ja sam bio kući posle dva sata.

Video sam majstorov kombi parkiran ispred, ali ni njega ni moje žene nije bilo u kuhinji. Krenuo sam na sprat i čuo stenjanje koje je dolazilo iz spavaće sobe, a a kada sam pogledao kod odškrinuta vrata, video sam kako se čaršavi pomeraju. Nisu me videli. Izašao sam tiho i ošamućeno hodao do grada. Posle sat vremena, pozvao sam ženu i rekao joj da dolazim kući.

Ali ne mogu da zaboravim ono šta sam video. On je čovek u kasnim pedesetim i radi za nas godinama.

Mnogo volim moju ženu i pitam se da li zaista zna šta radi. Ne mogu da joj dam ono što želi, da li bi trebalo da pustim njega?

0285546166, šok, šokirani
foto: - / Wavebreak / Profimedia

Didri mu je odgovorila:

Ne. Demencija je je ozbiljna bolest, ali ona zna šta radi i ovo je izdaja. Nađite trenutak da porazgovarate i kažite joj šta ste čuli i videli. Kažite ženi da ne želite da ga ona ikad više vidi. Možda ne možete da imate fizički seks zbog dijabetesa, ali možete da budete intimni...

(Kurir.rs/TheSun/T.J.)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track