JA SAM PROFESIONALNA LJUBAVNICA, A POKLONE KOJE DOBIJAM ZA BOŽIĆ SU PRAVO LUDILO: Evo čime me OBASIPAJU moji oženjeni klijenti
Foto: Printscreen/Instagram

čist luksuz

JA SAM PROFESIONALNA LJUBAVNICA, A POKLONE KOJE DOBIJAM ZA BOŽIĆ SU PRAVO LUDILO: Evo čime me OBASIPAJU moji oženjeni klijenti

Žena -

Britanka Gvinet Li (54) je profesionalna ljubavnica, a njeni oženjeni klijenti daruju joj lude darove za Božić. Profesionalnu ljubavnicu partneri obasipaju skupim božićnim darovima, među kojima su dizajnerski donji veš, skupa krzna, automobil i putovanje u Kostariku vredno nekoliko hiljada evra.

Gvinet je stručnjakinja u pronalaženju bogatih muškaraca koji mogu podržati njen ekstravagantni stil života i naterati ih da se vraćaju po još.

- Mogu raditi šta god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno - ističe Li. Trenutno se viđa s pet oženjenih muškaraca, uključujući jednog koji je trenutno u procesu razvoda.

Dodaje da ona služi kao 'emocionalni odmor' svojim muškim ljubavnicima, koji su više nego sretni što troše velike količine na darove kako bi je usrećili, donosi NYP.

- Dvoje različitih ljubavnika platilo mi je putovanje u Kostariku - izjavila je Li.

Gvinet u novembru slavi rođendan i kaže da od tada do 25. decembra dobija napretek poklona.

- Uglavnom dobijam sveće i parfeme, bilo šta poput toga, kao i skup donji veš i čarape. Jedan od njih je nedavno platio hiljadu evra za deo mog putovanja po Africi, a neko mi je pre poklonio automobil - ispričala je Li, koja je jednom za Božić dobila i bundu, ali obično napravi popis želja na kojem se nalaze odeća i nakit među kojima njeni ljubavnici mogu birati.

Takođe živi u novom domu i voli umetnost, pa je i to na njenom popisu.

Smatra da je tajna njenog uspeha u tome što se nikad ne približava previše muškarcu. Kaže da ne želi zauzeti mesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu.

- Moram vežbati nevezanost. Ne želim im postati komplikacija i volim emocionalnu povezanost, ali ponekad moram napraviti korak unatrag. Biti ljubavnica znači zabaviti se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje u kojem možete uživati u malom eskapizmu - objašnjava ona.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B)

Bonus video:

02:08

LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?! Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track