SUŠI VAM SE GRLO I KAŠLJETE: Suv vazduh u prostoriji kao uzročnik kašlja!
Foto: promo

SUŠI VAM SE GRLO I KAŠLJETE: Suv vazduh u prostoriji kao uzročnik kašlja!

Žena -

Uz Aroma Difuzer, ovlaživač vazduha i difuzer za aromaterapiju u jednom, stvorite oazu mira i svežine u vašem domu ili kancelariji. Suv vazduh izaziva suvo grlo, a suvo grlo kašalj. Ovaj uređaj je savršen način da unapredite kvalitet vazduha oko sebe i istovremeno uživate u opuštajućim mirisima vaših omiljenih eteričnih ulja. Pogledajte ga OVDE.

Održavanje optimalne vlažnosti vazduha važno je za vaše zdravlje. Ovaj difuzer će ovlažiti vazduh taman onoliko koliko je potrebno. Dodajte nežne mirise u svoj svakodnevni život. Jednostavno kapnite par kapi omiljenog eteričnog ulja u difuzer i doživite instantnu relaksaciju i popravite raspoloženja.

Difuzer ima i diskretno svetlo koje menja boje. Boje se smenjuju vrlo laganim tempom. Takođe, aroma difuzer radi tiho, omogućavajući vam da uživate u svežem vazduhu bez neprijatnih zvukova. Ako ga želite za sebe ili nekome da ga poklonite, poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: promo

**Kako koristiti:**

1. Dodajte vodu do maksimalne oznake.

2. Dodajte nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja.

3. Uključite uređaj i uživajte u svežem vazduhu i opuštajućim mirisima.

Osvježite prostor i poboljšajte svoj svakodnevni život uz Aroma Difuzer, ovlaživač vazduha i difuzer za aromaterapiju. Poručite koliko danas OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track