KUPILA TORBU LUKSUZNOG BRENDA ZA SAMO 50 EVRA: Hvalila se DOBRIM ULOVOM, a onda su joj milioni pratilaca "OTVORILI OČI" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

MNOGI SMATRAJU DA JE POGREŠILA

KUPILA TORBU LUKSUZNOG BRENDA ZA SAMO 50 EVRA: Hvalila se DOBRIM ULOVOM, a onda su joj milioni pratilaca "OTVORILI OČI" (VIDEO)

Žena -

Putujući po Belgiji, jedna žena je pronašla originalnu Chanel torbu u second hand butiku, a platila ju je samo 50 evra. Video je viralan na TikToku, a mnogi smatraju da u pitanju nije dobar ulov, već greška. Video je privukao preko 3.7 miliona pregleda.

Na TikToku devojka je podelila kako je njihova prijateljica želela da kupi neki suvenir u Belgiji. Na lokalnom buvljaku pronašla je originalnu Chanel torbu i kupila je. U videu je prikazano i kako torba izgleda iznutra. Ruku na srce, ne izgleda kao nova.

U komentarima su mnogi izrazili zabrinutost da je torba puna suve truleži. To je zapravo gljiva koja uništava drvo, a pojavljuje se u uslovima preterane vlage: "Ali ima suvu trulež", "Suva trulež će se proširiti svuda."

No, među komentarima je osvanuo i jedan koji tvrdi kako u pitanju uopšte nije suva trulež: "To je poliuretan, a ne suva trulež. Množe se obnoviti, da, ali neće biti lako." Još je nekoliko komentatora predložilo da odnese torbu na popravku.

U komentarima su odgovorile kako je prijateljica odnela torbu na popravku u Chanel butik u Parizu, ali nisu navele cenu ni trajanje popravke.

(Kurir.rs/Najžena/T.B.)

Bonus video:

03:17

NOVA TORBA OČAS POSLA! Napravite je same uz pomoć materijala koji imate u kući! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track