"UHVATIO SAM ŽENU U PREVARI I TO MI JE NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU" Zbog onog što je uradio SVI MU ČESTITAJU: "Konačno sam progledao"
Foto: Shutterstock

"UHVATIO SAM ŽENU U PREVARI I TO MI JE NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU" Zbog onog što je uradio SVI MU ČESTITAJU: "Konačno sam progledao"

Žena -

Jedan muškarac je presrećan nakon što je zatekao suprugu kako ga vara u njihovoj kući - rekavši da konačno može da je ostavi bez negativnih posledica. 36-godišnjak je rekao da tamo gde on živi ne možete da priložite dokaze iz snimaka, prepiski, poruka, elektronske pošte ili fotografija bez dozvole druge strane. Ali, dodao je na Redditu da je imao sreće jer ako se varanje dogodi u zajedničkom stambenom prostoru, ljudima je dozvoljeno da snime vizuelni dokaz koji bi bio prihvatljiv na sudu, što je on i učinio, piše Mirror.

Rekao je da imaju šestogodišnju ćerku i tada mu se život promenio, jer je njegova supruga (36) počela da zagorčava život njemu i njegovom detetu. Korisnici društvenih mreža podržali su ga, a većina mu je čestitala i poručila mu da uživa u novostečenoj slobodi. Muškarac je rekao: "Nakon porođaja, supruga se potpuno promenila i zagorčala mi život. Pre dve godine morao sam da napustim svoj posao kako bih brinuo o detetu. Sumnjao sam na varanje, ali nisam mogao da napustim brak jer je naša ćerka bila tamo".

neverstvo, prevara, preljuba
foto: Shutterstock

"Sada kada sam dobio vizuelni dokaz i dvojica komšija su prihvatila da budu svedoci, mogu da se razvedem od nje bez ikakvih problema. Posavetovao sam se sa svojim advokatom i čini se da ću moći da dobijem alimentaciju plus više od 80% starateljstva (verovatno 100%) i izdržavanje deteta", dodao je.

Rekao je da ga je to što je supruga otišla iz kuće ojačalo i da sada ne može da bude srećniji - nakon šest godina muke. Brižni tata bio je glavni staratelj i brinuo se o svemu u vezi sa svojim detetom, ali: "Sada, bez problema mogu da napustim brak i imam svoju ćerku, osećam se kao najsrećnija osoba na svetu. Večeras vodim svoju šestogodišnju ćerku u našu omiljenu poslastičarnicu na proslavu (naravno, to je samo za mene, moja ćerka će biti srećna što ide na to mesto). Samo sam hteo da podelim svoju sreću sa svima ovde".

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Ostali korisnici podelili su njegovu radost, a jedan je rekao: "Bravo, ti i tvoje dete. Promenite brave sad kad je izašla iz kuće. Ako nemate kamere na vratima, razmislite da nabavite", dok je drugi dodao: "Čestitamo!! Pobrinite se da maksimalno iskoristite svoja prava na što veću finansijsku podršku. Takođe, razgovarajte sa svojim advokatom da vidite predstavlja li onaj muškarac u vašoj kući opasnost za vas i vaše dete. Ako je taj muškarac oženjen, čak i bolje, jer sada i njemu možeš da zezneš život".

Treći je napisao: "Dobro za tebe i tvoju ćerku. Sad kad je van kuće, promenite brave. Možda nabavite kamere na vratima ako ih nemate", dok je drugi rekao: "Čitajući ovo, postalo mi je teško oko toga što ste morali da prođete. Ali, velike čestitke za sledeće korake u vašem životu i snagu da prođete kroz to snažno za svoju devojčicu".

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track