OVA SLIKA JE ŽIVI DOKAZ DA NA SVETU NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Evo kako je sudbina na ČAROBAN NAČIN umešala prste u živote ovih ljudi
Foto: Printscreen/Instagram

UPLOVILI U BRAK

OVA SLIKA JE ŽIVI DOKAZ DA NA SVETU NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Evo kako je sudbina na ČAROBAN NAČIN umešala prste u živote ovih ljudi

Žena -

Verujete li da ništa nije slučajno i da je sve negde zapisano u svemiru?

Džen Čija, influenserka sa više od pola miliona pratilaca na Instagramu, mogla bi ponešto reći na tu temu jer je nedavno otkrila da je 2012. godine sasvim slučajno fotografisala muškarca s kojim je voljom sudbine kasnije završila u braku.

Čija je Džona Lidela upoznala dve godine kasnije, u decembru 2014. godine, nakon čega se par upustio u vezu koja je krunisana zavetima u avgustu 2023.

"Nalazili smo se na istom mestu, ali tada nismo znali jedno za drugo. Još uvek drhtim dok gledam tu fotografiju", napisala je Čija i istakla da su se Džon i ona upoznali u pravo vreme.

"Da smo se spetljali ranije, mislim da ta veza ne bi dugo potrajala. Tada sam bila narcisoidno čudovište", navela je devojka rođena u Maleziji i dodala: “Prava osoba će te uvek pronaći u pravo vreme."

Njena objava oduševila je više stotina hiljada ljudi na Instagramu te pojedine navela da spomenu teoriju "nevidljive niti". A ta teorija kaže da su srodne duše kojima je suđeno da se sretnu upravo na taj način povezane.

(Kurir.rs/Net.hr/T.B.)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track