HAOS! MLADOŽENJIN OTAC HTEO DA PODMITI MLADU SA 550.000 DINARA DA POBEGNE SA SVADBE: Svekrva očima nije mogla da je vidi, a onda..
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

kakve priče!

HAOS! MLADOŽENJIN OTAC HTEO DA PODMITI MLADU SA 550.000 DINARA DA POBEGNE SA SVADBE: Svekrva očima nije mogla da je vidi, a onda..

Žena -

Mnoga venčanja daleko su od savršenih, zato se o nekima priča godinama. Neka ostaju zapamćena po neočekivanim obratima i detaljima koja ih izdvajaju iz priče o predivnoj uspomeni

mlada
foto: TikTok/dansiwstv

Mnogo puta zamišljamo savršeno venčanje, ali stvari ne idu uvek kako se nadamo. Često se događaju i iznenađenja koja će mladenci i gosti zauvek pamtiti. Iako su venčanja sa ove liste dobila nepredvidiv tok, zasigurno će ostati zapamćena po jedinstvenom obrtu koji ih je učinio apsolutno nezaboravnim. Ove ispovesti ljudi su anonimno objavili na Reditu.

1. Mladu nije uspeo da podmiti

Mladoženjina mama je mrzela mladu. Zatim je na samom venčanju otac od mladoženje ponudio mladoj 5000 dolara (oko 550.000 dinara) da ode i da ponište brak. Mlada nije htela. To je bilo pre 30 godina, a tadašnji mladenci su i danas venčani i imaju dvoje djece.

2. Fotograf lud za mladom

Mladina mama nosila je haljinu sličnu venčanici i insistirala da do oltara ide sa svojim bivšim mužem. Nakon venčanja shvatili su da je fotograf bio toliko očaran kumom da je ona bila na pola fotografija, a ništa od ostatka venčanja. Ni na jednoj fotografiji nije bilo mladenaca.

3. Mlada pobegla

Mladenka se uopšte nije pojavila - čekalo ju je 500 gostiju i budući suprug, naravno. No, kad su shvatili da je nema, mladoženja je odlučio da ipak održati zabavu. Izjavio je - sve je ionako plaćeno, idemo da se zabavljamo. Oženio je drugu ženu, dve godine kasnije.

4. Drugi izbor

Na sam dan venčanja, prijateljica mladoženje mladoj je rekla da su njegovi roditelji hteli da oženi nju. No, ona ga je odbila, stoga je sadašnja mlada drugi izbor.

mlada
foto: Printscreen/TikTok

5. Prosidba za vreme venčanja

Dok je držao govor, kum je zaprosio kumu. Tako su totalno ukrali dan mladencima na venčanju, jer su napravili spektakl neočekivanom prosidbom.

6. Otimačina buketa

Mlada je bacala buket, a neki sredovečni čovek je gurnuo ispred svoju sredovečnu devojku i stajao pored nje kako bi se uverio da će baš ona uloviti buket. No, uleteo je u ruke male devojčice, ali ne zadugo - čovek joj je oteo buket i dao svojoj devojci, a malena je otišla sva uplakana.

7. Karate na oltaru

Nećak od mlade nosio je prsten do oltara, no umesto da sedi mirno iza mladenaca, čitavu ceremoniju je pravio karate pokrete. Na kraju je završio na svim ključnim fotografijama u nekoj ludoj pozi, ukrao je šou kod oltara.

8. Udarac glavom

Moj verenik i ja toliko smo se smejali na samoj ceremoniji da smo se slučajno sudarili glavama.

9. Preuranjeno sečenje torte

Mama mlade je sekla venčanu tortu pre ceremonije, kako bi je dala tetkama. Kad je ova shvatila da torta više nije čitava, mama je rekla da su tetke htele - nešto slatko nakon večere.

prsten, verenički prsten, veridba
foto: Profimedia

10. Nema venčani prsten

Mladoženja je kasnio 45 minuta i usred ceremonije s prstenima zbunjeno pitao - zar sam treba da kupim još jedan prsten, pritom misleći kako joj je već kupio onaj verenički. No, svastika je brzo dala svoj prsten mladoženji te se ceremonija mogla nastaviti.

11. Poljubac u obraz

Na venčanju moje sestrične sve je bilo normalno, dok se mladoženja nije nagnuo prema nevesti i hteo da je poljubi. No, ona je u zadnji tren okrenula glavu, pa ju je on na kraju poljubio u obraz. Svi su ostali zbunjeni, situacija je bila neočekivana.

12. Gladan usred ceremonije

Dječak je imao oko 5 godina te je nosio prsten do oltara. No, ceremonija je bila izuzetno dugačka i mali je ogladneo. U jednom se trenutku okrenuo roditeljima i zaurlao da je gladan. Danas je taj dečak odrasla osoba te veli da ga ti porodični prijatelji i danas kad ga vide pitaju - je li gladan.

13. Skoro izgubili mladu pri rođenju

Na jednom je venčanju otac mlade usred govora izjavio kako su je skoro izgubili, još dok je bila u majčinoj utrobi. Naime, to mlada nije znala, za nju je to bio popriličan šok, kao i za goste.

14. Plati večeru

Nakon što su odabrali šta će jesti, gostima je na venčanju prišla majka mlade i zamolila da joj daju po 30 evra, kako bi pokrila troškove hrane.

svadba, romsko veselje
foto: TikTok/bozic.uros

15. Pogrešan govor

Imam dva polubrata. Na venčanju starijeg, mlađi je održao govor u komu je pričao samo o tome kako je njegov brak bio loš te da je uništio život. Nije uopšte spominjao mladence.

16. Javljanje na telefon

Za vreme govora oca mladoženje, tata od njegovog prijatelja javio se na telefon i čitavo vreme pričao glasno. Ceremonija je održana u manjoj prostoriji, stoga je to bilo vrlo neprijatno.

17. Promene sedenja

Roditelji mladoženje hteli su na samoj ceremoniji da promene raspored sedenja, na šta se pobunila mladina mama, jer ovi dvoje nisu ništa platili za venčanje. Naime, roditelji neveste podmirili su sve troškove, piše Brightside.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.J.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track