"OVO JE DOZVOLJENO SAMO AKO ŽIVITE U ŠTALI" 10 detalja u vašem stanu koje obožavate, a ljudima se ne sviđaju: "Odakle je to DOŠLO"
Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, mediadrumimages/virtuallyhere / Media Drum World / Profimedia, Aaron Bastin / Alamy / Alamy / Profimedia, Andreas von Einsiedel / Alamy / Alamy / Profimedia

foto

"OVO JE DOZVOLJENO SAMO AKO ŽIVITE U ŠTALI" 10 detalja u vašem stanu koje obožavate, a ljudima se ne sviđaju: "Odakle je to DOŠLO"

Žena -

Način na koji opremate, dizajnirate, ukrašavate ili personalizujete svoj dom bi trebalo da se razlikuje u zavisnosti od vašeg senzibiliteta, ukusa, potreba, pa i karaktera. To ne sprečava ljude da se "upecaju" na trendove koji definišu estetiku mnogih stanova.

Čitaoci portala Buzzfeed su podelili šta misle o najpopularnijim trendovima enterijera koji su se masovno uselili i u srpske domove.

stan, uređenje stana
foto: Andreas von Einsiedel / Alamy / Alamy / Profimedia

Otvorene police u kuhinji. To izgleda sjajno na fotografijama, ali osim ako vam kompletno posuđe i šolje nisu upareni, nepraktično je za svakodnevnu upotrebu. Plus, ako imate otvorene police u kuhinji, posuđe bi moglo biti prekriveno prašinom kad ga ne koristite neko vreme, a ako imate mačku – ta uparena polica bi za nju mogla da bude preveliki izazov.“

stan, uređenje stana
foto: Aaron Bastin / Alamy / Alamy / Profimedia

Ogromna rasvetna tela sa sijalicama u Edisonovom stilu koje toliko svetle da bole“.

Stvarno mi se ne sviđa trend otvorenog prostora. Volim da kuvam i mrzim da mi cela kuća miriše na hranu. Na primer, ako pripremate lososa, možete očekivati ​​da će vaša sofa smrdeti bar nekoliko dana. Tražim novi stan i bukvalno nemoguće pronaći kuću ili stan koji ima odvojenu kuhinju.“

Lažni kamini sa fejk ‘dimnjacima’ koji su obloženi lažnim oblogama – odvratno. Odakle je ovo stiglo? Ako ne možete da ubacite pravi kamin, nemojte da se pravite da imate dimnjak“.

Instaliranje slavina sa dve ručke samo jer lepo izgledaju. Volim kad mogu da regulišem temperaturu jednom rukom dok perem sudove“.

stan, uređenje stana
foto: mediadrumimages/virtuallyhere / Media Drum World / Profimedia

Samostojeće kade koje moraju da se čiste i sa zadnje strane“.

Sivi podovi. Već su jako zastareli i, iskreno – izgledaju jeftino“.

Lažni kamen. To može da izgleda dobro, ali češće, ono što vidim u novogradnji su one zaista jeftine stvari, koje izgledaju plastično. Najgore što sam video je kad su preko pravog kamena samo zalepili lažni“.

stan, uređenje stana
foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Molim vas prestanite sa kvarcnim pločama. To je ono što je laminat bio 70-ih i 80-ih godina – lažan je i izgleda plastično“.

Biću jako srećan kada prestanu da postavljaju vrata od štale u stanove! Vrata za štalu su dozvoljena samo ako živite u štali. U suprotnom, prestanite! Jednostavno se blamirate“.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

04:33

ZAKUCALA NA SOPSTVENA VRATA, A KAD SU SE OTVORILA DOŽIVELA JE ŠOK! Žena kojoj podstanar OTIMA stan NAPADNUTA na svom pragu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track