POLEMIKA OKO NOVOG TRENDA NA VENČANJIMA: Mladenci našli caku kako da UŠTEDE i do 4600 EVRA, a mnogi kažu DA NE VREDI (VIDEO)
Foto: Shutterstock/paralisart

DA LI BISTE VI TO URADILI

POLEMIKA OKO NOVOG TRENDA NA VENČANJIMA: Mladenci našli caku kako da UŠTEDE i do 4600 EVRA, a mnogi kažu DA NE VREDI (VIDEO)

Žena -

Bilo da je reč o malom ili velikom veselju, nijedno venčanje ne može da prođe bez čuvenog bidermajera. Cene venčanja veće su za oko 30 odsto nego prošle godine. Poskupelo je gotovo sve - restoran, dekoracija, venčanica, odelo, hrana, piće, pa čak i matična služba, odnosno formalni deo. Zato mladenci tragaju za cakama kojima mogu da uštede, a tako je nastao i najnoviji trend koji kruži TikTok-om.

Reč je o raskošnim cvetnim aranžaminima. Mnogi mladenci su odlučili da samo uzgajaju cveće i pripreme dekoraciju za svoje venčanje, uključujući i pravljenje bidermajera. U jednom od snimaka na TikTok-u, jedna devojka je rekla da je najbolja odluka o planiranju venčanja koju je donela, bila gajenje cveća.

Pokazala je kako izgleda proces sadnje i održavanja cveća za venčanje. Otkrila je da su njen partner i ona počeli da sade seme 11. maja, kao i da ih je ona ubrala neposredno pre venčanja, 29. jula. Njeni pratioci su procenili da je uštedela blizu 4.600 evra, ali mnogi su istakli da je ovo prevelika odgovornost u periodu kada se organizuje svadba.

"Ko će stići da vodi brigu o tome", "Mislim da je super ideja, ali nije laka za izvesti kada moraš da juriš na sto strana i vodiš računa o svakom detalju", "Ovo se ne isplati, bolje je platiti bidermajer nego praviti sam i razmišljati da li će se raspasti", "Zanimljivo, ali ja ovo ne bih radila", pisali su mnogi.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track