"DA SAM OVO BAREM PRE ZNALA" Otkrila kako da znate da li je muškarac sklon varanju i svi su odlepili: "To je radio i moj bivši"
Foto: Printscreen/TikTok

MNOGI SU SE S NJOM SLOŽILI

"DA SAM OVO BAREM PRE ZNALA" Otkrila kako da znate da li je muškarac sklon varanju i svi su odlepili: "To je radio i moj bivši"

Žena -

Tiktokerka po imenu Fiona je sa svojim pratiocima podelila viralan video u kom je objasnila kako je moguće otkriti da je muškarac sklon varanju, a mnogi su se složili s njom.

U snimku, koji je pogledan više od 380.000 puta otkako je objavljen, Fiona je objasnila kako postoje dva ključna znaka na koje bi žene trebalo da obrate pažnju kako bi videle da li je njihov partner sklon varanju.

"Iz mog iskustva ili imaju nalog na Instagramu i prate gomilu devojaka koje ne poznaju, posebno one koje se bave fitnesom. Ako vidim da prati gomilu fitnes devojaka, znači da ima ‘energiju preljubnika’", rekla je.

"Drugo, ima Instagram i prati svaku devojku koju je ikada upoznao, na primer, konobaricu. Dakle, ako prati obične devojke, ali gomilu njih. Ako su razgovarali, sreli su se, a on prati njen Instagram, šalje istu ‘energiju preljubnika’", dodala je.

"To je radio i moj bivši"

Mnogi su se u komentarima složili s njom, pa napisali kako su i sami imali slična iskustva.

"Ovo je istina", "Da sam barem ovo pre znala", "To je radio i moj bivši" i "Doslovno svaki tip kog sam upoznala to radi", neki su od komentara. Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s njom.

"Više treba da se bojite tipova koji uopšte nemaju profile na društvenim mrežama", komentarisala je jedna tiktokerka, a druga se nadovezala: "Moj bivši je imao samo profil na Redditu pa me tamo varao."

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track