"ŽELIM DA SPAVAM SA 600 MUŠKARACA DO 2025. GODINE" Imam važnu poruku za sve vas koji me dižete na STUB SRAMA zbog mog APETITA
Foto: Instagram/anniekknight

rešila je da ispuni novi cilj

"ŽELIM DA SPAVAM SA 600 MUŠKARACA DO 2025. GODINE" Imam važnu poruku za sve vas koji me dižete na STUB SRAMA zbog mog APETITA

Žena -

Eni Najt iz Australije prošle godine je naslovnice u svojoj zemlji zbog izjave da je za godinu dana spavala s više od 300 muškaraca, a sada ima novi cilj - do 2025. želi imati da ima odnose s više od 600.

Eni tvrdi da su žene često na stubu srama zbog svog "apetita", a da muškarce niko ne osuđuje.

- Doslovno se ponašam kao mnogi muškarci na svetu, ali me osuđuje zbog onoga što radim. To je smešno - navela je. Rekla je kako je mnogi smatraju glupom zato što ima previše polnih odnosa.

- Zanimljivo je da se isti narativ ne odnosni na muškarce koji se ponašaju na isti način. Daju im slatke nadimke, a meni se rugaju i imevaju me jer želim istu stvar - kazala je.

Dodaje je da je do sada zaradila 150.000 dolara zahvaljujući objavljivanju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu. Priznala je kako je mnogo žrtvovala kako bi postala jedna od najpopularnijih zvezdi na platformi za odrasle.

- Trebalo mi je godinu dana da uđem u top 0,4 odsto i 2,5 godine da uđem u top 0,02 odsto. Uspeh nije trenutni. Svima koji tek počinju bih savetovala da budu svesni da je potreban naporan rad i da nećete odmah početi zarađivati veliku cifru - rekla je Eni.

Krajem prošle godine je navela kako želi da pronađe ljubav, ali čini se da je odustala od te ideje.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track