PONOVO SAM SE UDALA ZA BIVŠEG MUŽA: Sada sam MAĆEHA ćerki koju je dobio SA DRUGOM ŽENOM, a svi se pitaju SAMO JEDNO (VIDEO)
Foto: TikTok

SHVATILI DA NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG

PONOVO SAM SE UDALA ZA BIVŠEG MUŽA: Sada sam MAĆEHA ćerki koju je dobio SA DRUGOM ŽENOM, a svi se pitaju SAMO JEDNO (VIDEO)

Žena -

Oriana Lindzi ima više od 21.000 pratilaca na TikToku, a u videima objavljuje detalje iz svog života majke četvoro dece.

Ponovo se udala za bivšeg supruga te kaže da je on ujedno i njen najbolji prijatelj.

Objavila je fotografiju snimljenu kada su oboje imali 16 godina. Venčali su se kada su imali 19 godina te dobili dvoje dece.

- Da si mi rekao da ćemo se sedam godina kasnije razvesti, to bi me potpuno slomilo. Da si mi rekao tri godine kasnije da ćemo se ponovo venčati u Waffle Houseu, verovatno ti ne bih verovala - napisala je.

Takođe je objasnila da ne bi verovala ni da će jednog dana postati mama njegovoj ćerki koju je dobio sa drugom ženom. Ona i suprug bili su rastavljeni dve godine, a sada su opet srećni u braku i imaju ukupno četvoro dece.

U međuvremenu su, veli, oboje pokušali ići dalje, no to nije bilo moguće.

Smatra da su oduvek trebali biti zajedno.

- Molite se za njih, molite za njihovo srce, molite za njihove umove - javlja jedna u komentarima.

Oriana ima i odličan odnos s majkom deteta, koje je njen suprug dobio nakon razvoda. Hiljade ljudi obožava njenu iskrenost, zahvalni su Oriani na rečima ohrabrenja. Međutim, neke su priznale da se ne bi opet udale za bivšeg supruga.

- Da li bi te primio natrag da imaš još jedno dete sa drugim muškarcem? - pitao je jedan od pratilaca, piše The Sun.

(Kurir.rs / The Sun/ T.B.)

Bonus video:

00:47

Svadba Darka Lazića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track