KO JE OVDE LUD? Balenciaga narukvicu od lepljive trake i prodaje je za skoro POLA MILIONA DINARA: Ovo je baš bizarno (ANKETA)
Foto: printscreen/X/justepicthings

šta vi mislite?

KO JE OVDE LUD? Balenciaga narukvicu od lepljive trake i prodaje je za skoro POLA MILIONA DINARA: Ovo je baš bizarno (ANKETA)

Žena -

Brendovi visoke mode neretko diktiraju trendove, a njihova originalnost i jednostavnost omogućila da svoje komade prodaju za velike sume novca.

Balenciaga lansirala novu liniju

Ovog puta luksuzni modni brend Balenciaga, koji često puni novinske stupce zbog neobičnih proizovda, je lansirao narukvicu koja izgleda kao lepljiva traka.

Proizvod izgleda kao obična rolna prozirne trake, međutim, brendiran je logotipom "Balenciaga" i sadrži lepak. Ovaj komad lansiran je u kolekciji jesen/zima 2024. na Pariskoj nedelji mode ranije ovog meseca.

Ljudi u neverici

Proizvod je šokirao korisnike interneta, koji ga nemilosrdno ismevaju na veb stranicama društvenih medija.

Jedan korisnik je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) napisao:

- Luksuzna modna kuća Balenciaga ponovo je izazvala debatu sa svojim najnovijim dodatkom, narukvicom dizajniranom da liči na rolnu prozirne trake, zajedno sa logom brenda i velikom cenom od oko 4.000 dolara! Ovo je jednostavno suludo - navodi se uz fotografiju narukvice.

Ko je ovde lud?

Na ovaj komentar se nadovezalo još nekoliko korisnika, koji su kritikovali brend i njegove pokušaje da obične predmete za domaćinstvo pretvori u modne dodatke sa ogromnim cenama.

"Kunem se da je ceo ovaj brend samo velika neslana šala."

Ovaj modni komad još uvek nije dostupan za prodaju na zvaničnom sajtu kuće. Balenciaga tek treba da kaže koliko će naplaćivati narukvicu od trake, ali neki modni stručnjaci su rekli da bi mogla da košta čak 4.400 dolara. (oko 476.000 dinara)

Šokantni modni detalji

Ovo nije prvi put da Balenciaga prodaje sulude komade za basnoslovne sume novca. Ranije su prodali kožnu kesu koja je izgledala puna vreća za smeće za 1.790 dolara. (oko 194.000 dinara)

Ali i torbu inspirisanu stajlingom Kim Kardašijan, kada je bila umotana u jarko žutu i ​​crnu traku za 3.100 dolara. (oko 336.000 dinara)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track