SKORO 940.000 DINARA ZA ISPUŠTANJE GASA U HITNOJ POMOĆI! Smejala toj cifri, ali kada je stigao račun, nije joj bilo dobro (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

uh!

SKORO 940.000 DINARA ZA ISPUŠTANJE GASA U HITNOJ POMOĆI! Smejala toj cifri, ali kada je stigao račun, nije joj bilo dobro (VIDEO)

Žena -

Priču Amerikanke Sintani o odlasku u hitnu pomoć zbog stomačnih problema, ispratilo je višše od dva miliona ljudi na društvenim mrežama.

Njeno iskustvo iz bolnice dugo će pamtiti ona, ali i svi koji su čuli da priču o njenom "najskupljem stomačnom gasu".

Naime, probudila se sa "najstrašnijim bolom u stomaku" i hitno je prebačena u bolnicu - ali njeno stanje nije bilo tako ozbiljno koliko se Sintani uplašila. Nakon što su izbezumljeni lekari žurili okolo i tražili skeniranje kako bi otkrili u čemu je problem, Sintani je otišla u kupatilo.

Sitani, hitna pomoć
foto: Printscreen/TikTok

Zatim je ispustila "najjači gas ikada" i sramežljivo shvatila da je njen bol nestao.

Iako to već nije bilo dovoljno traumatično, Sintina je pri izlasku iz bolnice dobila kovertu sa računom.

- Šta mislite koliko me košta da pustim gas u hitnoj bez osiguranja? Kažem vam odmah, grešite. Broj je mnogo veći od tog koji bi ljui inače pomislili. Ovaj gas me je koštao 7935,10 evra (937,097 dinara) - otkriva ona.

Mislila je da nešto veliko nije u redu sa njenim stomakom, jer je to jutro bol bio neverovatn i kako opisuje, nije mogla da hoda, već je puzala po podu. Ali, da je u pitanju bio "vetar" potvrdio je i skener koji je kasnije stigao.

Ipak, Sintina naglašava da je svesna da nije osigurana, ali da se nije nadala ovolikom računu za nešto što je nakraju sama rešila, navodi "TheSun".

(Kurir.rs/Ona.rs/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track