MOJ MUŽ JE OTAC MOJE BRAĆE: Nakon 22 godine braka sam otkrila TAJNU koja mi je uništila život, a jedna stvar me je DOTUKLA
Foto: Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

MOJ MUŽ JE OTAC MOJE BRAĆE: Nakon 22 godine braka sam otkrila TAJNU koja mi je uništila život, a jedna stvar me je DOTUKLA

Žena -

Jedna žena je anonimno podelila svoju neverovatnu priču na Redditu o tome da je otkrila da ju je muž varao s njenom mamom i da su neki od njene braće i sestara zapravo njegova biološka deca. Najgore od svega je i to što je ona sada trudna s njim.

U emotivnoj objavi na Redditu trudnica je progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava i kako je njena majka optužuje da joj je "uništila život" razotkrivanjem 22-godišnje afere. Detaljno je opisala situaciju i napisala: "Moji tata (63) i mama (60) u braku su 43 godine. Imam šestoro braće i sestara. S mužem (39) sam od naše 15. godine".

- Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Rodila sam svoju sada 22-godišnju ćerku - kaže.

Plakanje, žena, Žena plače
foto: Profimedia

Venčali su se kad su imali 18 godina, ali nedugo nakon njihovog venčanja preminuo je njen deda s tatine strane i ostavio kuću njenom ocu. Njeni deda i baka su sagradili kuću do njenih roditelja kada su otišli u penziju, a njeni roditelji su odlučili da mladenci žive u toj kući.

- Suprug i ja nismo imali problema s tim. Imam ćerku od 22 godine, 14-godišnjaka i petogodišnjaka, a trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće i nosim dečaka koga treba da rodim u aprilu - tvrdi.

Međutim, iako je njihov život delovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale poslednje 22 godine.

majka, porodica, svekrva
foto: Profimedia

- Ceo svet mi se srušio u novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla mamu kako ima seks s mojim mužem. Majka je vrištala na mene da izađem iz "njihove" spavaće sobe, što me još više potreslo - ispričala je.

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i pre nego što su se venčali.

Prema rečima muža, njena mama ga je "zavela" kad su oni imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene polne odnose barem jednom mesečno.

žena, suze, plakanje
foto: Profimedia

Život joj se okrenuo naglavačke

Prema vremenskom okviru afere, nagađala je da su njena braća blizanci i najmlađa braća i sestre potencijalno deca njenog supruga.

- Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da pripadaju mom suprugu - objasnila je.

Žena je srceparajuću istinu odlučila da otkrije i svom ocu, kog je ta vest skrhala.

- Nepotrebno je reći da smo mogli da čujemo moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio - dodaje.

Podelila je tu vest sa svima i ostala kriva za to

No, žena tu nije stala - drama je razotkrivena i na porodičnoj proslavi u kući njene sestre.

žena, plakanje
foto: Profimedia

- Na proslavi sam rekla svojoj ćerki od 22 godine da odvede svu decu u podrum i pusti film kako bi ona mogla pred svima da kaže šta su njen muž i majka tačno radili - ispričala je.

No, iako je deo porodice bio na njenoj strani, nisu svi podržali njenu odluku da javno otkrije 22 godine dugu aferu.

Troje najmlađih braće i sestara, kao i cela porodica bivšeg i njegova sestra, smatrali su da je užasna osoba jer je to sa svima podelila.

Od tada je njena majka zbog skandala izgubila posao i uporno tvrdi da joj je ćerka time uništila ugled i život. Ali nije samo njen odnos s majkom ukaljan – postoje i planovi za razvod.

- Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vreme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je decu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vreme. Ovo je uništilo sve moje poverenje u muškarce i vernost - završila je.

(Kurir.rs/ The Sun/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

10:36

MILAN, KOGA SU PRE 47 GODINA KAO BEBU PRONAŠLI U LIFTU, JAVIO SE KURIR TELEVIZIJI: Čekam DNK rezultate iz Nemačke, još se nadam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track