TRAŽITE LI REŠENJE ZA OSVEŽENJE VAŠE KOŽE? Evo kako da oživite ten bez odlaska u salon!
Foto: Promo

TRAŽITE LI REŠENJE ZA OSVEŽENJE VAŠE KOŽE? Evo kako da oživite ten bez odlaska u salon!

Žena -

Masaža lica je ključna za blistavu kožu i ne morate za nju trošiti vreme i novac na posete salonu - možete je obaviti udobno kod kuće! Kako? Pogledajte savet OVDE!

Jedan od najefikasnijih načina za revitalizaciju kože je hladna masaža! Samostalno kod kuće, uz pomoć specijalnog hladnog rolera, možete postići sjajne rezultate. Hladna masaža

  • umiruje iritaciju i crvenilo
  • sužava pore
  • prolongira pojavu bora
  • poboljšava teksturu kože

Kako funkcioniše hladni masažer?

Jednostavno ga držite 15 minuta u frižideru, a zatim blago masirajte lice pokretima pd sredine ka spoljašnjosti lica. Ova tehnika naročito je dobra za smanjenje jutarnje naduvenosti i pripremu kože za dnevnu rutinu, ali i za opuštanje pred spavanje nakon skidanja šminke.

Gde ga možete nabaviti? Brzo i jednostavno online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Ne propustite priliku da osvežite svoju kožu već danas!

Hangar.rs
foto: Promo

Iako je namenjen za lice, ovaj masažer možete koristiti i na drugim delovima tela, poput ruku i nogu, kako biste umanjili crvenilo nakon depilacije i drugim faktorima izazvane iritacije.

Njegova dugotrajnost je neosporna - jednom kada ga kupite, možete ga koristiti bez ograničenja! Ne čekajte, osigurajte svoj primerak već danas poručivanjem OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track