FOTKA PREZGODNE POLICAJKE POKORILA MREŽE: Muškarci hipnotisani njenim oblinama U TESNOJ UNIFORMI, a evo šta kažu žene na sve to
Foto: Shutterstock

izazvala opštu pometnju

FOTKA PREZGODNE POLICAJKE POKORILA MREŽE: Muškarci hipnotisani njenim oblinama U TESNOJ UNIFORMI, a evo šta kažu žene na sve to

Žena -

Jedna fotografija policajke u uskim pantalonama, koja je najverovatnije nastala u Holandiji, izazvala pravu pometnju i veliku raspravu na društvenim mrežama. Usledilo je više od 1000 komentara, a otvorila su se i neka druga pitanja, poput onih o statusu žena u policiji i sličnim poslovima na kojima moraju da se nose uniforme, a one su najčešće dizajnirane za muškarce, zbog čega mnoge žene dobijaju manje brojeve muških uniformi.

"Žene izlažu svoju seksualnost čak i kad im to ograničava kretanje u poslovima kojima se bave", stoji u opisu fotografije objavljene na društvenim mrežama, a na njoj se vidi policajka kojoj pantalone od uniforme lepo ocrtavaju zadnjicu.

"Šta je trebala da uradi? Da ostavi gu*icu kod kuće i ponese gu*icu za posao?", oštro je prokomentarisala jedna žena.

Ubrzo se javilo još policajki, koje su takođe nezadovoljne tretmanom.

"Većina firmi uopšte ne radi opremu za nas, dobijamo mušku opremu i onda to često završi ovako kao što vidite na fotografiji, jer jednostavno nismo isto građeni, bez obzira što dobijemo najmanje brojeve", napisala je jedna žena.

"Žene ne traže uniforme, one ih dobijaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i ovako mi stoji uniforma", dodala je druga žena, koja takođe radi u policiji.

"Kako joj to točno ograničava kretanje?", zapitali su se neki. "Pa nisu hlače od betona da bi joj ograničavale kretanje. To su rastezljive hlače i sigurno se kreće brže od većine svojih kolega."

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:15

LIDIJA JE NAJZGODNIJA SRPSKA POLICAJKA! Mnogi je porede sa Natašom Bekvalac, a evo i zašto! DOBRO JOJ STOJI PLAVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track