"ZA TO BI TI OVDE MLADA ODGRIZLA RUKU!" Srpkinje RAZBESNEO potez ovog mladoženje kojeg su gledali MILIONI na internetu (VIDEO)
Foto: Printksrin

NEPRIMERENO PONAŠANJE

"ZA TO BI TI OVDE MLADA ODGRIZLA RUKU!" Srpkinje RAZBESNEO potez ovog mladoženje kojeg su gledali MILIONI na internetu (VIDEO)

Žena -

"Odmah se razvedi", komentar je koji je najjčešće viđen ispod video-snimka koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, a na kom mladoženja, pa u najmanju ruku, ima neprimereno ponašanje.

Naime, na video-snimku koji je pregledan više miliona puta, vidi se kako mladoženja mućka šampanjac, a kada krene da prska, mlaz usmerava na mladu. Polio joj je lice, frizuru i šminku, te je vrlo verovatno posle ovoga morala i na kupanje i na presvlačenje.

Iako se mlada smejala, mnogi su se složili da joj nije bilo pravo, ali da nije želela da pravi incident na venčanju.

Video je izazvao burne reakcije kod ljudi, posebno žena, koje su joj poručile da beži glavom bez obzira od ovog čoveka.

"Ovo je njen dan, kako se usuđuje da uradi ovo?! Momentalno bih ja ostavila", "Sestro, beži koliko te noge nose", "Ovo je tužno za gledanje", napisale su.

mlada
foto: Printskrin/ Tik Tok

S obzirom na to da je snimak postao viralan na gorepomenutnoj društvenoj mreži, komentarisale su ga i Srpkinje koje su navele da se kod nas ne bi dobro proveo.

"Sine, za to bi ti mlada ovde odgrizla ruku", "Ju, već vidim brata i tatu kako se zaleću na ovog mekušca", "Imaš sreće što nisi naleteo na Srpkinju", glasili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji nisu videli problem u ovom snimku, te su istakli da se "mlada i mladoženja možda šale na takav način".

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

01:21

NASTAO LOM JER MLADA NIJE NEVINA, A ONDA SE DESIO NEOČEKIVAN PREOKRET! Ljuba Aličić ispričao NEVEROVATNU anegdotu sa romske svadbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track