BATALIO DIJETE: Džon imao 181 kg, primenio 7 svojih metoda i smršao 100 kg!
Foto: Facebook

Jeo zdravo

BATALIO DIJETE: Džon imao 181 kg, primenio 7 svojih metoda i smršao 100 kg!

Život -
Shvatio sam da su mom telu nedostajali ključni sastojci, poput omega 3 kiseline, svežih namirnica i visokokvalitetnih proteina

Džon Gabrijel je 2001. godine imao 181 kilogram. Pokušavao je sa raznim dijetama, ali su one imale kontraefekte, umesto da gubi, dobijao je kilograme. A onda je pokušao bez dijeta, primenio je sedam metoda i smršao 100 kilograma.

1) PRESTAO JE DA DRŽI DIJETE I BIRAO SAMO ZDRAVU HRANU Shvatio sam da su mom telu nedostajali ključni sastojci, poput omega 3 kiseline, svežih namirnica i visokokvalitetnih proteina. Potrudio sam se da sebi obezbedim što više zdravih namirnica. Ako mi se u nekom trenutku jela pica, slatkiši, jeo sam takvu hranu, bez griže savesti. Na kraju, uopšte nisam imao želju za takvom hranom, samo sam imao potrebu za zdravom hranom - rekao je on. 2) IZLEČIO SAM SVE PROBLEME SISTEMA ZA VARENJE Džon je shvatio da su problemi sa varenjem uzrokovali višak kilograma. Nepravilno varenje je dovelo i do problema sa hromonima i do taloženja masnog tkiva. Probiotici i uzimanje potrebnih enzima izlečili su sve probleme.

3) IZBORIO SE SA LOŠIM SPAVANJEM- Apanea je stanje koje pogađa gojazne ljude. Ono deluje na hormone na taj način da dolazi do stvaranja viška kilograma, podiže nivo krotizola koji stvara želju za brzom hranom i uzrokuje pad šećera - objasnio je on, Uz pomoć posebnog aparata sanirao je ovaj poremećaj sna, kad se izborio sa apaneom, imao je više energije, nije više želeo brzu hranu, pa su i kilogrami nestajali.

4) MEDITACIJA KAO SPAS DO STRESAI stres podiže nivo kortizola i jača želju za nezdravom hranom. Džon Gabrijel je rešenje pronašao u meditaciji.

5) PROMENIO JE NAČIN ŽIVOTADžon Gabrijel se preselio u novu kuću, koja je, što je najvažnije, imala dvorište i baštu. Rešio je da se gaji hranu, uvek kad bi osetio glad, znao je da ga u bašti čeka mnogo zdrave i ukusne hrane.

6) IZBORIO SE SA EMOTIVNIM PROBLEMIMANerešeni emotivni problemi i tarume iz prošlosi mogu da uzrokuju emotivnu zavisnost, spas od nezadovoljstva tražio je u hrani. A onda se suočio sa svim uzrocima neraspoloženja, i telo je pozitivno reagovalo.

7) DETOKSIKACIJA KAO POSLEDNJE REŠENJEKad se približio magičnom broju 100, i kad je veći deo suvišnih kilograma otišao, Džon je rešio da proba detoksikaciju. Za tu svrhu je koristio limunov sok, jabukovo sirće, zelene sokove i mnogo salate. Džon Gabrijel svoje iskustvo prenosi drugima i svi postižu dobre rezultate.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track