UNOSILA 5.000 KALORIJA, DANAS 1.200: Kristina (29) imala 134 kg, a za 18 meseci smršala čak 57 kg!

Pozvali je da bude kuma

UNOSILA 5.000 KALORIJA, DANAS 1.200: Kristina (29) imala 134 kg, a za 18 meseci smršala čak 57 kg!

Život -
Imala je 18 meseci do venčanja, a za to vreme uspela je da smrša neverovatnih 57 kilograma. Zahvaljujući gubitku kilograma, izlečila je i depresiju od koje je patila od 17. godine

Kristina Stoks (29) bila je zavisna o antidepresivima i imala je 134 kilograma. Budući da je pozvana da bude kuma. Odlučila je da smrša do venčanja jer ju je bilo sramota zato što će svi gledati u nju zbog viška kilograma.

Imala je 18 meseci do venčanja, a za to vreme uspela je da smrša neverovatnih 57 kilograma. Zahvaljujući gubitku kilograma, izlečila je i depresiju od koje je patila od 17. godine.

Krenula je na fitnes, ali ju je bilo sramota zbog njenog izgleda. Tamo je bila najdeblja.

"Bilo me sramota, ali me trener uveravao da je ovo važan korak", prelomila je u sebi i smanjila unos hrane na 1.200 kalorija.

"Osećam se neverovatno, uopše se ne prepoznajem na starim fotografijama. Studenti me sada zovu "mršava". Posle toliko godina, prvi put sam vitka, zdrava i u formi. A pobedila sam i depresiju", rekla je Kristina.

"Više ne pijem antidepresive. Imam puno sampouzdanja i volim da kupujem odeću".

Kada je bila najdeblja, imala je 134 kilograma. Obično je preskakala doručak, a za užinu jela čips. Za ručak je jela piletinu, sendvič i čokoladu. Za večeru je često bila pizza i čips, a nakon toga čokolada. Unosila između 4.000 i 5.000 kalorija.

Kaže da se oseća atraktivnije neko ikad i nada da će pronaći ljubav svog života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track