(VIDEO) Posuo je limun biberom: Razlog? Odličan! I vi ćete isto da uradite!
Foto: Prinscrin Youtube

UVERITE SE SAMI

(VIDEO) Posuo je limun biberom: Razlog? Odličan! I vi ćete isto da uradite!

Život -
Ovih 6 korisnih saveta će vam i više nego dobro doći i ubrzaće vam ozdravljenje u sezoni gripa i prehlada

Sezona je prehlada i gripa, a ovih 6 korisnih saveta će vam i više nego dobro doći i ubrzaće vam ozdravljenje!1. Upala grlaU čaj umesto šećera dodaje malo meda i limuna. Delotvorno može da bude i jabukovo sirće, koje sprečava razvoj bakterija, prenosi Stil.2. KašaljIsecite četvrtinu limuna, posolite i zabiberite. Zatim isisajte limun da biste olakašali kašalj.3. Zapušen nosPijte dosta tečnosti, jer ćete tako da razredite sluz i sprečiti sinuse da se začepe. Takođe, probajte i sa vežbanjem, koje može da vam pomogne da se otpuši nos.

4. GlavoboljaMagnezijum u bademima može da ublaži glavobolju.5. Curenje nosaU 2 čaše destilovane tople vode dodajte pola kašičice soli. Pipetom izvadite rastvor, zabacite glavu i ovu mešavinu stavite u nozdrve. Ponovite ukoliko je potrebno.6. GroznicaPre odlaska na spavanje potopite pamučne čarape u hladnu vodu. Zagrejte noge u toploj kupki, a zatim obucite hladne čarape. Preko njih navucite suve vunene čarape. Zahvaljujući tome što je cirkulacija ubrzana, osetićete olakšanje kada je groznica u pitanju. Pazite da su vam noge pokrivene tokom cele noći.

Uzmite sodu bikarbonu i aluminijumsku foliju: Dobićete holivudski osmeh za sat Naučnici dokazali: Soda bikarbona nam može spasti život, ali samo ako je ovako Seks koji garantuje da ćete dobiti sina: Tehnike koje nikad nisu zakazale! Zbog osvete bivšem dečku šeta skoro gola: Hoće da mu pokaže šta je izgubio! (FOTO) Kad štitna žlezda zakaže: Žene, ako primetite ove simptome, hitno idite kod lekara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track