IZBEGNITE OPERACIJU: Za SAMO 3 MESECA smanjite kataraktu i poboljšajte VID na PRIRODAN način!
Foto: Profimedia

Lek za oči

IZBEGNITE OPERACIJU: Za SAMO 3 MESECA smanjite kataraktu i poboljšajte VID na PRIRODAN način!

Život -

Vid nam je izuzetno važan. On spada među najvažnija čula, iako ponekad nismo zaista svesni brige koje naše oči zahtevaju.

Oči se moraju adekvatno zaštititi. Postoje brojni lekovi i kapi za oči koji pomažu u tome, ali oni na žalost mogu biti izuzetno štetni ukoliko se koriste često. Ukoliko želite da izbegnete ove lekove ili operaciju, isprobajte ovaj prirodni recept koji će vam pomoći da poboljšate vaš vid i zdravlje vaših očiju.

Kako biste imali odličan vid, neophodno je da konzumirate vitamin A svakodnevno koji doprinosi vašem zdravlju. To je razlog zbog kojeg mnogi pate od katarakte, na primer. Na poboljšanje čula vida takođe može uticati i konzumiranje borovnica jer one potpomažu ojačavanju vena i krvnih sudova koji štite mrežnjaču.

Ovo je prirodan recept koji je vrlo jednostavan za pravljenje a definitivno pomaže poboljšanju zdravlja:

Sastojci:

- 4 šolje ključale vode

- 4 kašičice lišća od maline

- 1 šolja latica ruže

Priprema i upotreba:

Ostavite sastojke u ključaloj vodi nekoliko minuta. Zatim ostavite mešavinu da se ohladi. Nakon hlađenja, procedite mešavinu. Ispirajte oči ovom mešavinom da biste poboljšali vid.

Ovaj recept vam neće samo pomoći da poboljšate zdravlje vaših očiju, već će znatno poboljšati i vaše celokupno zdravlje.

Shutterstock
Shutterstock

webtribune

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track