DEVOJKA JE 20 GODINA TRPELA NESNOSNE GLAVOBOLJE: Mislila je da ima TUMOR na mozgu, a onda saznala da sama sebe TRUJE SVE VREME (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

nije bila svesna

DEVOJKA JE 20 GODINA TRPELA NESNOSNE GLAVOBOLJE: Mislila je da ima TUMOR na mozgu, a onda saznala da sama sebe TRUJE SVE VREME (FOTO)

Život -

Leja Harison (31), patila je pune dve decenije od strašnih migrena, a strahovala je da je uzork nesnosnih glavobolja tumor na mozgu.

Tek je u februaru ove godine uradila analizu krvi,koja je pokazala da Leja ima intoleranciju na nekoliko grupa namirnica.

“Voljela sam da jedem makarone sa sirom, tost sa sirom, testeninu sa sirom… Ipak, ispostavilo se da sir ne voli mene”, našalila se ova Britanka. Od svojih ranih godina, Leja je imala toliko jake glavobolje da je čak i plakala od muke.

Tek je detaljna analiza utvrdila koji je pravi uzrok.

Sa migrenama se borila velikim dozama tableta protiv bolova, a pokušavala je i da ih prespava. Ponekad je spavala i 24 sata odjednom. Plašila se da ima tumor na mozgu, jer je i njen ujak umro od te teške bolesti.

Analiza krvi je pokazala da Leja ima intoleranciju na mlečne proizvode, jaja, kvasac i pšenično brašno. Suočivši se sa stvarnom dijagnozom, devojka je bila prisiljena da napravi veliki zaokret u svojim navikama u ishrani.

Glavobolje su, kako kaže, prestale gotovo odmah nakon što se odrekla svog najdražeg jela – makarona sa sirom.

“Sada mogu bolje da funkcionišem na poslu. Bolje se fokusiram i nisam toliko umorna posle ručka”, rekla je Leja.

Kurir.rs/The Sun/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track