UKOČENOST I TRNCI U KOLENIMA: OVIM ćete najboje zagrejati ili rashladiti zglob i oterati bol!
Foto: Promo

UKOČENOST I TRNCI U KOLENIMA: OVIM ćete najboje zagrejati ili rashladiti zglob i oterati bol!

Život -

Uzroci bola u kolenu mogu biti brojni, a najviše se javljaju kod starijih ljudi kojima su mišići istrošeni, kod kojih lakše dolazi do povreda i, kada dođe, bolovi bivaju intenzivniji. Obloge od kupusa, luka, kreme, gelovi – ako vam ništa od toga nije pomoglo na duže staze, obavezno pogledajte OVO!

Nekada kolenu prija terapija hlađenjem, nekada grejanjem, a ovaj STEZNIK može da obezbedi i jedno i drugo! Ovo je specijalni steznik za kolena koji deluje i tako što prijatno steže bolni deo kolena i na taj način eliminiše bol, i tako što greje ili hladi koleno svojim specijalnim jastučićem. U njega se stavlja jastuče napunjeno gelom koje se po potrebi može

  1. rashladiti u frižideru/zamrzivaču
  2. zagrejati u toploj vodi/u mikrotalasnoj na kratko vreme

S obzirom da na stezniku postoji džep u koji se jastuče ubacuje, moći ćete normalno da hodate po kući dok ga nosite, a neće vam ispadati ni ako vam treba tokom spavanja.

Gde može da se kupi ovaj steznik? Danas se po specijalno SNIŽENOJ ceni od 1.490 rsd može kupiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Požurite da olakšate sebi tegobe!

foto: Promo

Naročito se preporučuje starijim osobama, sportistima čija su kolena stalno izložena fizičkom naporu i onima koji imaju povrede u ovom delu noge.

Veličina je univerzalana, a mogu ga nositi i muškarci i žene.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track