SAZNAJTE VIŠE: Kako godine utiču na uvećanje prostate?
Foto: Shutterstock

SAZNAJTE VIŠE: Kako godine utiču na uvećanje prostate?

Život -

Laserski sistem najviše klase isparava adenom prostate u Laser Medu.

Problemi s prostatom najčešće se javljaju nakon 50. godine. Naime, u tom periodu žlezda prostate počinje da raste i da narušava funkciju urinarnog sistema. Normalna veličina prostate je oko 25-30 cm3. Međutim, s godinama zna da se naglo poveća i kod nekih muškaraca da čak 5-6 puta premaši normu:

foto: Promo

Tulijum laser od 200 vati je nešto najbolje što je do sada izmišljeno u laserskoj hirurgiji prostate. Kombinacija najveće snage i vodeće preciznosti (prodiranje u tkivo je samo 0,2 mm) osigurava jak i neprekidan mlaz urina, koji je u stanju da impresionira čak i one muškarce koji nemaju problema s prostatom. A muškarci, koji žive sa trajnim kateterom, oslobađaju ga se i vraćaju normalnom uriniranju.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA. LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track