PROSTATA TE DRŽI NON-STOP U TOALETU? LASERSKA HIRURGIJA PROSTATE ĆE TO PROMENITI
Foto: Promo

PROSTATA TE DRŽI NON-STOP U TOALETU? LASERSKA HIRURGIJA PROSTATE ĆE TO PROMENITI

Život -

Tulijum od 200 vati – najsnažniji i najprecizniji laserski sistem na svetu

Uvećana prostata automatski implicira urinarne tegobe. Samo muškarac koji je to doživeo može da razume težinu ovog problema. Život mu se drastično menja i započinje sa ciklusima poseta toaletu. Povodi su različiti - ili prečesti nagoni na mokrenje uz malo izbačenog urina, ili neodloživi nagoni – uključujući i noć, ili otežano mokrenje uz slab mlaz. U početku biva iznenađen, a objašnjenje dobija tek nakon konsultacije sa urologom. Obično je reč o dobroćudnom uvećanju prostate.

Uvećana prostata je progresivno stanje. Ne postoji medikamentozno niti homeopatsko lečenje koje može umanjiti obim prostate. S godinama ona se može samo povećavati i posledično pogoršavati urinarne probleme. Najteža faza je postavljanje katetera. Ako tegobe preterano ne narušavaju kvalitet života, muškarac može da sačeka pre nego što pristupi radikalnijem lečenju, tačnije – operaciji prostate.

Laser med
foto: Promo

Laserska hirurgija predstavlja najvišu klasu u operativnom lečenju prostate. Operacija protiče beskrvno i bez rizika po pacijenta, u spinalnoj anesteziji, tj. bez gubitka svesti. Među postojećim laserskim sistemima, Tulijum tehnologija je vodeća - bez konkurencije u pogledu snage i preciznosti. Ova tehnologija se primenjuje u sve 4 filijale Laser Meda u Srbiji i Bugarskoj. Njegova jačina omogućava da se prostata ispari uz kraće operativno vreme, bez obzira na njenu veličinu. A preciznost od samo 0,2 mm prodiranja u tkivo omogućava hirurgu da radi u neposrednoj blizini kapsule prostate, što garantuje maksimalan kvalitet rezultata.

Šta očekivati nakon operacije Tulijumom od 200 vati? Brz oporavak, stavljanje tačke na probleme sa mokrenjem, vidno poboljšanje kvaliteta života. Nagoni za mokrenjem se normalizuju, a mlaz urina postaje jak i neisprekidan - čak i kod muškaraca koji su pre operacije živeli s kateterom.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track