PROBIOTIC OBELEŽIO 20 GODINA POSTOJANJA
Foto: Danilo Vasić

PROBIOTIC OBELEŽIO 20 GODINA POSTOJANJA

Život -

– Brend PROBIOTIC kompanije Hemofarm je, uz prisustvo brojnih zvanica, u palati umetnosti „Madlena“, svečano proslavio 20 godina postojanja. Tom prilikom istaknuti su uspešni rezultati koje je brend PROBIOTIC kompanije Hemofarm ostvario u proteklih 20 godina. PROBIOTIC je prvi domaći probiotski preparat, a ujedno je i vodeći brend na srpskom tržištu, koji je iznedrio proverenu porodicu PRObiotika.

Ronald Zeliger, generalni direktor kompanije Hemofarm istakao je da je i nakon 20 godina, brend PROBIOTIC i dalje najprodavaniji probiotik na srpskom tržištu.

Priča o PROBIOTICU i poslednjih 20 godina je istovremeno i priča o Hemofarmu. Već decenijama dokazujemo da nam je stalo do društva i zajednice u kojoj poslujemo. Jer sve što radimo – radimo zato što nam je stalo,“ rekao je Zeliger i ocenio da je ponosan na sve ono što je čitav tim postigao u poslednjih 20 godina postojanja brenda PROBIOTIC. Zeliger je istakao i značaj farmaceuta i lekara, koji su dosta pomogli aktivno učestvujući u edukaciji opšte i stručne javnosti o značaju upotrebe probiotskih preparata.

Ivana Bojbaša, direktorka marketinga za OTC/CHC u kompaniji Hemofarm dodala je da zadovoljstvo potrošača iznova potvrđuje da se brendu PROBIOTIC najviše veruje.

Hemofarm, Probiotici
foto: Danilo Vasić

Tradicija duga već 20 godina i saradnja sa stručnjacima iz kanadsko-francuskog Instituta Lallemand Rossel dokazuje zašto je reč o najprodavanijem PRObiotskom preparatu. Od jednog malog brenda 2003. godine, PROBIOTIC je izrastao u snažnu porodicu Hemofarm probiotika, koji korisnicima nudi rešenja za različite digestivne probleme,“ istakla je Bojbaša i naglasila da je „najveći uspeh na koji smo ponosni svih ovih godina je što smo uspeli da zadržimo vodeće mesto snažnog brenda na srpskom tržištu“.

PROBIOTIC porodica se iz godine u godinu uvećavala, tako da je u proteklih 20 godina dobila i nove članove: ProbioKid immuno®, Probiotic® Forte, Probielle® IBSolution, Probiodrops kapi suspenzija i S.Boulardii Bulacol®. Danas porodica Hemofarm probiotika sa dugom tradicijom nudi rešenje za različite digestivne probleme, kako bi potrošači mogli da unaprede svoje digestivno zdravlje. Jer, kada birate PROverene preparate, onda znate - ipak je to, Hemofarm.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track