Najnovije vesti

"KAKO UOPŠTE DIŠEŠ, TAJ VAZDUH IZGLEDA SUPER BOLAN": Boravio na Južnom polu, pa 1 POTEZOM pokazao SUROVOST ovog područja FOTO
Foto: Printscreen/TikTok

U SEKUNDI SE ZALEDILA

"KAKO UOPŠTE DIŠEŠ, TAJ VAZDUH IZGLEDA SUPER BOLAN": Boravio na Južnom polu, pa 1 POTEZOM pokazao SUROVOST ovog područja FOTO

Život -

Sa prvim hladnim danima svako od nas se trudi da se utopli što je više moguće kako bi hladne dane lakše pregurao. I dok je među nama više onih koji ne vole hladnoću, sneg i mraz, ima i onih koji uživaju u ovom godišnjem dobu kada se nigde ne može bez kape i rukavica. Dok neki zabavu i uživanje u zimskim radostima vide kroz grudvanje, skijanje i uživanje na snegu, mnogi vole da istražuju više pa je tako jedan muškarac podelio svoje iskustvo na hladnoći boraveći na Južnom polu.

Želeći da natoči svoje omiljeno piće iz limenke i osveži se na ionako hladnom vremenu, jedan muškarac je ostao potpuno šokiran onim što se desilo, što je brže bolje podelio sa svojim pratiocima. Noseći rusku kapu i toplo obučen sa rukavicama na rukama, mladi čovek je pokazao kako izgleda pokušaj da sipa svoje bezalkoholno pivo u čašu. U snimku koji je sakupio skoro milion sviđanja na TikToku vidi se kako se piće u procesu točenja zamrzlo i kako je limenka ostala da visi povezana sa zamrznutim napitkom i čašom.

Uprkos tome što je njegov pokušaj, kako je pokazao, bio bezuspešan, momak je sve vreme bio nasmejan, a ovu pojavu je dočekao zabavno, pokazavši svojim pratiocima koliko je u ovom delu naše planete hladno. U pozadini je zavejani prizor, a dok on govori u kameru po njegovom dahu i zamrznutim trepavicama može se videti da su ga hladnoća i mraz opkolili.

Momak je objasnio da održava vozni park u istraživačkoj stanici, tima koji boravi tamo, a mnogi su se pitali kako njegov telefon i dalje radi, na šta je on odgovorio da se gasi svaki minut zbog hladnoće.

Južni pol
foto: Printskrin/Tiktok

- Kako dišeš? Zar taj hladan vazduh nije super bolan?

- Šta radiš tamo??

- Izgleda zaista hladno

- Možeš li da zamisliš da imaš osetljive zube tamo?

- To nije ništa. Ja sam u boksericama šetao na Južnom polu. Napravio sliku, prošetao okolo i vratio se. To je bila sredina juna.

- Sada je to plovak od piva - bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili momku da je pravo "smrzavanje" gledati ovaj snimak i da veruju kako se on osećao na tamošnjoj temperaturi. Drugi su mu rekli kako su potrebni hrabrost i odvažnost stati na tlo tamo i po toj hladnoći i na kraju snimiti video.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video:

01:36

NJIMA JE NAJTEŽE KAD UDARI NAJJAČA ZIMA! Beskućnici Beograda imaju mesto gde mogu da pojedu, popiju, ugreju se, okupaju i obuku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track