SOPSTVENU ĆERKU UBEDILA DA JE INVALID I DA IMA LEUKEMIJU: Evo kako danas izgleda izmučena devojčica čija je sudbina GORA OD PAKLA
Foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

STRAŠNA SUDBINA

SOPSTVENU ĆERKU UBEDILA DA JE INVALID I DA IMA LEUKEMIJU: Evo kako danas izgleda izmučena devojčica čija je sudbina GORA OD PAKLA

Život -

Priča o Džipsi Rouz Blančard danas fascinira ljude jednako kao i kada je prvi put optužena za zaveru da ubije svoju majku 2015. godine. Džipsi je pretrpela godine zlostavljanja od strane svoje pokojne majke, Di Di Blančard, koja je godinama lagala da ima leukemiju i da je invalid, pa je kljukala raznim lekovima.

Di Di je tokom svog života svoju ćerku podvrgla nizu nepotrebnih medicinskih intervencija, uključujući uklanjanje njenih pljuvačnih žlezda, umetanje sonde za hranjenje i nekoliko drugih operacija. Zlostavljanje se završilo tek kada je Džipsi skovala zaveru da ubije svoju majku sa svojim tadašnjim dečkom Nikolasom Godejonom.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

Nakon što je 2016. osuđena na 10 godina zatvora, danas je puštena iz zatvora na uslovnu slobodu.

- Mislim da je spremna, rekla je njena porodična prijateljica Titania Giskler ekskluzivno za In Touch.

Neko vreme, Džipsi verovatno nije ni znala koliko ima godina. Prema Buzzfeed News-u, kada joj je otac pozvao da joj čestita 18. rođendan, Džipsina majka mu je rekla: "ona misli da ima 14 godina". U realnosti, rođena je 27. jula 1991. godine i ima više od 30 godina.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

Sve laži njene majke

Zašto bi Di Di lagala svoju rođenu ćerku o tako nečemu? Pa, niko nije baš siguran zašto je Džipsina majka uradila stvari koje joj je uradila. Vrlo je verovatno da je Di Di imala FDIA i lažirala je niz Džipsinih bolesti - čak je išla toliko daleko da joj je naškodila nepotrebnim medicinskim receptima i intervencijama. Ali ta dijagnoza se ne može postaviti sada kada je Di Di mrtva.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

Džipsi je preuzela stvar u svoje ruke

Džipsin bivši dečko Nik proglašen je krivim u novembru 2018. za ubistvo prvog stepena jer je bio saučesnik u zločinu ubistva Di Di. Međutim, izvešteno da je Džipsi zapravo ukrala nož kojim je ubila svoju majku iz Volmarta i dala mu ga. Za njihov zločin osuđena je na 10 godina zatvora.

Ali Džipsi je dala nekoliko intervjua otkako je bila u zatvoru. Na primer, razgovarala je za ABC News u januaru 2018. i govorila o tome kako nikada nije bila bolesna kao što je njena majka tvrdila.

Džipsi je takođe razgovarala sa dr Filom u novembru 2017. Razgovarala je sa njim o tome kako misli da je jedini način da izbegne zlostavljanje sa kojim se suočavala godinama kao dete jeste da njena majka - bude mrtva.

Džipsi je konačno puštena na slobodu

Džipsi je 29. decembra puštena na slobodu i definitivno izgleda drugačije napolje nego na fotografijama iz vremena kada je bila dete.

Džipsina porodične prijateljice Fensi Marčeli i Titania Giskler zabrinute su da bi mogla "da završi ponovo u zatvoru" nakon što joj se izrekne presuda, ekskluzivno su rekli In Touch u avgustu 2021.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

- Džipsi je odslužila 80 posto svoje kazne. Ona ne želi savetovanje koje nudi zatvor. Ona ne oseća da joj je potrebna pomoć. Potrebni su joj bolji ljudi oko sebe, otkrila je njena prijateljica Fensi.

Marčeli je rekao da je Džipsi trebalo da "promeni svoje ponašanje" na bolje pre nego što bude puštena, "ali nije otvorena za to", tvrdeći da "još uvek pravi šou za odbor za uslovnu slobodu".

Džipsi je "bila" sa više muškaraca u zatvoru

Džipsini prijatelji su takođe rekli da je i izlazila sa više muškaraca dok je bila iza rešetaka nakon što se rastala od bivšeg verenika Kena.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

- Bojim se da će upoznati nekoga i udati se za njega, rekao je Marčeli, napominjući da je Džipsi razgovarala sa nekoliko muškaraca iza rešetaka.

- To su momci iz grupa za podršku, grupa za podršku Džipsi. Vezali su se za Džipsi, i mnogi od njih samo žele slavu. Jedan od momaka je bio 20 godina stariji, već su raskinuli. Neki od momaka su čak otišli ​​u zatvor da upoznaju Džipsi, objasnila je njena prijateljica.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

07:43

POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track