OVAJ VIDEO JE SA RAZLOGOM VIRALAN BAŠ SAD! Devojka iz Finske pokazala kako se izlazi na -30! DA LI JE REALNO? A mi kukamo na -7
Foto: Printscreen/TikTok, Shutterstock

ledeno je

OVAJ VIDEO JE SA RAZLOGOM VIRALAN BAŠ SAD! Devojka iz Finske pokazala kako se izlazi na -30! DA LI JE REALNO? A mi kukamo na -7

Život -

Ovih dana Srbija je u minusu, a mnogi se žale da je strašno i da prosto ne znaju više šta da obuku na sebe da bi se zagrejali. Ipak, kada čujemo da na našem kontinentu temeprature idu i do -30 bude nam drago što je samo -7.

Kako je to živeti na tako niskoj temperaturi i kako ljudi preživljavaju zimu, pokazala je jedna Tiktokerka iz Finske. Ona je na svoj TikTok nalog okačila video na kom se vidi kako se priprema da izađe na ciču zimu.

Na sebi je na početku videa imala trenerku i podmajicu, a onda je krenula da se oblači, i oblačila se dok na sebi nije imala, čini se, pola ormara. Ona je preko podmajce navukla dva džempera, jedan od njih je uvukla u trenerku.

Zatim je preko čarapa i trenerke navukla grejače, preko čega je obukla farmerke. Na to je dodala još jedne čarape, jaknu i šal i kapu. A onda je stavila rukavice, pa još jedne.

Šta mislite da li se dovoljno obukla?

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

10:31

LEDENI TALAS ILI OBIČNA ZIMA? Poznati meteorolog o VREMENU PRED NAMA: Očekujte NOVE SNEŽNE PADAVINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track