Za trbušnjake

Serija vežbi fitnes instruktora Milana Lazovića

Za trbušnjake

Život -
Za ravan stomak nisu vam potrebni teretana i različiti hemijski proizvodi, sa čijih pakovanja se smeši vitko i mišićavo telo. Vežbajte s nama!

Za ravan stomak nisu vam potrebni teretana i različiti hemijski proizvodi, sa čijih pakovanja vam se smeši vitko i mišićavo telo. Sve što vam treba jeste primerak Dr Kurira i malo vremena. Već nekoliko brojeva zaredom, u saradnji s fitnes instruktorom Milanom Lazovićem, pokazujemo vam vežbe pomoću kojih ćete lako, uz pravu ishranu i za kratko vreme, da zategnete stomak. Dovoljno je samo da izaberete i sebi oblikujete trening koji ne mora trajati duže od petnaest minuta, tri puta nedeljno. I u ovom broju poklanjamo vam dve nove vežbe koje možete uvrstiti u trening, a daju izuzetne rezultate.Fitnes instruktor kaže da je bitno izabrati po nekoliko vežbi koje utiču na donje, bočne i kose trbušnjake.- Za bolje rezultate bitno je aktivirati svaki mišić na stomaku. Vodite računa da se mišići treniraju pravilno, uz progresivno uvećanje opterećenja povećanjem broja ponavljanja određenih vežbi. Trbušnjaci su kao i bilo koji drugi mišići i zato na njima treba raditi bar tri puta nedeljno - objašnjava instruktor.On dodaje da nijedan trening ne može pomoći ukoliko ne vodimo računa o ishrani.- Višak kalorija koje unesemo u organizam završava uglavnom na stomaku. Zato je bitno rešiti se tog viška. Telo sagoreva kalorije 24 sata dnevno. Metabolizam ubrzava pet manjih obroka dnevno. Koristite što više povrća, voća, nemasne izvore proteina - piletinu, ribu, teletinu, jaja. Uz to jedite integralna peciva - kaže Lazović.A Robot stomak Kao i u prethodnim vežbama za trbušnjake, potrebno je da legnete na leđa i što više približite noge. U isto vreme kad vraćate telo u ležeći položaj podižete noge. U završnoj fazi vežbe pokušajte da dohvatite stopala. Vežbu ponovite od šest do osam puta.

B Penjanje uz nogu

Kao i u prethodnoj vežbi, lezite na leđa, jednu nogu podignite, a drugu savijte u kolenu. Podignutu nogu tri puta uhvatite rukama. Prvi put je uhvatite najniže što možete, a svaki sledeći put sve više i bliže stopalu. Osam puta ponoviti vežbu jednom, pa isto toliko puta drugom nogom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track