9 UHAPŠENIH ZBOG HEROINA: Osumnjičeni privedeni na saslušanje u tužilaštvo!

Akcija policije u Beogradu i Novom Pazaru

9 UHAPŠENIH ZBOG HEROINA: Osumnjičeni privedeni na saslušanje u tužilaštvo!

Crna Hronika -
Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

BEOGRAD - U Tužilaštvo za organizovani kriminal danas je privedeno devet osumnjičenih državljanja Bosne, Turske, Hrvatske i Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Specijalnog suda u Beogradu da svim osumnjičenia odredi pritvor do 30 dana, saopšteno je iz Tužilaštva.

Oni su privedeni na osnovu krivične prijave Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih drogova.

Podsetimo na teritoriji Novog Pazara i Beograda uhapšeno je 9 osoba za koje se sumnja da su, kao međunarodna organizovana kriminalna grupa, krijumčarili heroin sa područja Turske u Srbiju, Sloveniju i BiH.

Kako je navedeno u saopšstenju MUP, policijski službenici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa policijom Slovenije i BiH, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, i uz krivičnu prijavu, predati su Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track