BOŽIĆNO ČUDO: Til (5) se probudio iz kome, ne zna da je ostao bez brata (3) i oca!

Ipak preživeo

BOŽIĆNO ČUDO: Til (5) se probudio iz kome, ne zna da je ostao bez brata (3) i oca!

Austrija -
Dečak je posle pada sa litice zadobio teške povrede opasne po život i bio u komi dva meseca. Otac pokušao da ga spasi i poginuo zajedno sa mlađim sinom

OBERHEFLAJN - Petogodišnji dečak Til probudio se iz kome, nakon što je u njoj proveo više od dva meseca, saopšteno je danas u 10.30 časova tokom konferencije za štampu bečke bolnice Donaušpital (Donauspital). Lekari su saopštili da sedete iznenađujuće dobro oporavlja od izuzetno teških povreda zadobijenih prilikom pada niz planinsku liticu.

On i ne zna da je tada ostao bez svog trogodišnjeg brata i oca koji su stradali pokušavajući da ga spasu. Podsetimo, 19. oktobra ove godine, dečak je sa svojim roditeljima (oboje 36) i mlađim bratom (3) otišao na planinarenje u Hoen Wand (Hohen Wand, pokrajina Donja Austrija).

Do tragedije je došlo, kada su se tokom planinarenja dečak, njegov otac i mlađi brat okliznuli i survali više od 200 metara niz planinske litice, dok je njihova majka, odnosno supruga sve užasnuta posmatrala.

Dečakov otac i mlađi brat su prilikom pada poginuli na licu mesta, dok je doktorska ekipa, koja je izašla na mesto nesreće, uspela da reanimira Tila. Dečak je nakon toga prebačen u bečku bolnicu i stavljen u stanje veštačke kome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track