DRAMA NA AUTOPUTU: Policajci u poslednjem momentu odvezli ženu na porođaj!
Foto: Shutterstock

Zahvalni do kraja života

DRAMA NA AUTOPUTU: Policajci u poslednjem momentu odvezli ženu na porođaj!

Austrija -
Vozio sam brzo, ali je supruga imala sve jače bolove. Več me bila uhvatila panika. U jednom trenutku sam ispred nas ugledao policijski automobil i pomislio - evo naših spasitelja, kaže Verner O.

BEČ - Na autoputu S1 u nedelju se odigravala prava drama pošto je trudnica Justina O. (31) počela da se porađa u kolima kojima je suprug vozio u bolnicu. Iako je sve vreme držao nogu na papučici za gas, Verner O. je već počeo da paniči jer su bolovi njegove supruge bili sve jači.

"U nedelju, oko 13 časova, samo što smo završili sa ručkom moja supruga je dobila jake trudove. Naravno, odmah smo se uputili u bolnicu. Vozio sam brzo, ali je supruga imala sve jače bolove. Več me je bila uhvatila panika. Dok smo se vozili autoputem S1, u jednom trenutku sam ispred nas ugledao policijski automobil i pomislio - evo naših spasitelja, sa njima ćemo brže stići do bolnice!“, ispričao je za dnevni liste Esterajh ponosni otac Verner O.

Počeo je da amblenduje, otvorio je i prozor automobila i mahao policajcima. Saobraćajni policajci bečke policije Andreas Kicler (Andreas Kitzler) i Andreas Ganglmajer (Andreas Ganglmayer) su odmah zaustavili patrolno vozilo.

Smestili su trudnicu na zadnje sedište i sa upaljenim rotacionim svetlima i sirenom hitno je odvezli do bolnice. Justina O. je u porođajnu salu ušla u poslednjem momentu, kada je beba već krenula napolje. Na svet je došla zdrava devojčica, kojoj su roditelji dali ime Sofija.

"U kontaktu smo sa obojicom policajaca i kada supruga i beba napuste bolnicu organizovaćemo privatni susret sa njima, te im se prigodno zahvaliti za sve što su učinili za nas“, rekao je Verner O.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track