MONSTRUM: Otac pet godina seksualno zlostavljao sina i ćerku!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Počelo suđenje u Donjoj Austriji

MONSTRUM: Otac pet godina seksualno zlostavljao sina i ćerku!

Austrija -
Očev branilac po službenoj dužnosti kaže, da je on decu zlostavljao pričajući im kako time želi da im pomogne da "nauče neke stvari"

BEČ - Električar iz industrijske četvrti na jugoistoku Donje Austrije sumniči se da je pet godina seksualno zlostavljalo svoju decu, sina i ćerku. U utorak je opštinskom sudu u Winer Nojštatu (Wiener Neustadt) počelo suđenje, a otac negira krivicu.

Deca su imala 6 i 9 godina kada je otac počeo seksualno da ih zlostavlja. U optužbi piše da se intenzitet zlostavljanja vremenom sve više povećavao. Očev branilac po službenoj dužnosti kaže da je on decu zlostavljao pričajući im kako time želi da im pomogne da "nauče neke stvari". Iz tog razloga, kao i iz straha od oca, deca nikome nisu pričala kroz kakav horor prolaze. Međutim, što su bili stariji, shvatili su da moraju nekome da se obrate.

Nakon pet godina pakla, zlostavljanje je konačno prestalo. Ipak, majka je tek posle 8 godina podnela tužbu protiv, u međuvremenu bivšeg supruga, jer je, navodno, tek sada saznala za njegovo monstruozno ponašanje. U tužbi se takođe navodi da je otac porodici pretio smrću.

Na osnovu izveštaja sudskog veštaka otac boluje od šizofrenije i paranoje i do izricanja sudske kazne upućen je u ustanovu za duševno obolele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track