Autobuska linija 49 saobraća izmenjenom trasom

Beograd

Autor:

Autobus 49 će voziti od okretnice na Banovom brdu do stanice Pere Velimirovića u Borskoj ulici

autobus,

BEOGRAD - Autobuska linija broj 49 kretaće se delimično izmenjenom trasom i povezivati Banovo Brdo i Dedinje, jer je izgradnjom nadvožnjaka preko pruge, kod Careve ćuprije i njegovog povezivanja sa Požeškom ulicom, omogućeno uspostavljanje direktne veze tih delova grada, saopšteno je iz preduzeća "Bus plus".

Kako se navodi u saopštenju, autobus 49 će voziti od okretnice na Banovom brdu do stanice Pere Velimirovića u Borskoj ulici.

Nakon izmena, linija 49 saobraća sledećim ulicama - Požeška - Nadvožnjak kod Careve ćuprije - Bulevar vojvode Mišića - Teodora Drajzera - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Mihaila Avramovića - Pivljanina Baje - Milana Blagojevića Španca - Pere Velimirovića.

Član Gradskog veća Željko Ožegović je, kako je saopšteno, naveo da je izmenom trase linije 49, saobraćajna veza između Banovog brda, Bulevara vojvode Mišića i Dedinja postala funkcionalna.

Prema njegovim rečima, Direkcija za javni prevoz nastaviće da na osnovu analiza kretanja putnika i očitavanja "Busplus" kartica sprovodi nove izmene u cilju optimizacije gradskog prevoza.

U saopštenju se navodi i da je juče izmenjena trasa linije 521, na prigradskim linijama 465 i 451 su uvedeni dodatni polasci, a uspostavljene su i nove privremene minibus linije 405L i 522. 
Iz "Bus plusa" podsećaju i da je ove godine uvedena sezonska linija broj 400 koja saobraća od Voždovca do vrha Avale.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!