CECA ISPUNILA ŽELJU BOLESNOJ SELMI (17):  Ti si razlog zbog kojeg se borim!
Foto: Printskrin

Emotivan susret dive i devojčice iz Maglaja

CECA ISPUNILA ŽELJU BOLESNOJ SELMI (17): Ti si razlog zbog kojeg se borim!

Stars -
Njih dve su porazgovarale, a Ceca je Selmi na majici markerom ispisala poruku: Mojoj Selmi, s ljubavlju

Kada je devojčica Selma (17) na društvenoj mreži Tviter postavila video u kojem govori da joj je životna želja da se upozna i druži sa Svetlanom Cecom Ražnatović, folk zvezda je ispunila obećanje i njih dve su se zvanično upoznale nakon spektakularnog koncerta koji je održan u Ljubljani.

Video-poruka devojčice koja boluje od paralize i godinama je vezana za invalidska kolica tada je potresao čitavu naciju, a Cecin i Selmin susret je bio veoma dirljiv.

"Nakon veoma uspešnog drugog koncerta u Ljubljani, Ceca je Selmi ispunila želju da se upoznaju. Kako je Selma još pre velikog koncerta na Ušću objavila potresnu poruku u kojoj veliča Cecu, pevačica je uvek imala u vidu da njih dve treba da se upoznaju. Tada je obezbedila prevoz kako bi Selma iz Maglaja došla u Beograd da prvi put prisustvuje koncertu. Kako se nisu upoznale u Beogradu, pevačica je susret organizovala posle koncerta u Ljubljani. Kada je ušla u bekstejdž, Selma nije mogla da veruje da ispred nje stoji folk zvezda i sve vreme ponavljala: Ne mogu da verujem da sam te upoznala. Ti si razlog zbog kojeg se borim". Susret je bio veoma emotivan, a u njihovim očima nazirale su se suze", priča izvor.

"Selma je sve vreme blistala od sreće. Iako u prvi mah nije verovala šta joj se dešava, bila je oduševljena što konačno može da se uslika sa svojim uzorom, a ne da kod kuće pravi fotomontaže, što je ranije radila. Njih dve su porazgovarale, a Ceca je Selmi na majici markerom ispisala poruku: Mojoj Selmi, s ljubavlju. Ceca", rekao je izvor.

"Ja svojim fanovima dugujem mnogo jer su uz mene i u dobru i u zlu i ne mogu da vam opišem koliko mi je drago kada vidim koliko prate i poštuju moj rad. Pesmama im uzvraćam dobru energiju koju oni meni daju. Selma je predivno biće koje sam jedva čekala da upoznam. Susret sa njom je bio emotivan i zadovoljstvo je moje što tako intenzivno i sa ljubavi prati moj rad. Što se tiče koncerta, mislim da slika govori više od svake moje reči. Bilo je divno", rekla je Ceca.

http://www.youtube.com/watch?v=5biFtIw0xgo

Selma: Ceco, hvala ti što postojiš

U video poruci koja je tada potresla celu naciju, Selma izu Maglaja opisala je svoje divljenje prema Svetlani Ceci Ražnatović.

"Moja najdraža pesma je "Neću dugo". Ta pesma je puna onih iskrenih osećanja, a ta pesma mi je najviše prirasla srcu jer opisuje mene i moj život. Moja najveća želja je da je upoznam i zagrlim s obzirom na to da mi životne okolnosti nisu dozvolile da odem na neki njen koncert i da je upoznam lično. Ona je meni motiv za život, a mi, njeni fanovi, njen motiv da nastavi dalje. Zbog nje sam čak zavolela Beograd. Ceco, nadam se da nećeš nikada dozvoliti da padneš, jer ako ti padneš, padamo svi, padam ja i pada tvoja armija najveća na svetu. Volim te više od ičega i hvala što postojiš", ispričala je Selma.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track