NAGODBA: Tužilac ulazi u Parove zbog Mimi Oro
Foto: Zorana Jevtic

Starleta mora da da iskaz zbog elitne prostitucije

NAGODBA: Tužilac ulazi u Parove zbog Mimi Oro

Crna Hronika -
Izjava Milice Živanović potrebna je tužilaštvu zato što je makro Mihajlo Maksimović spreman da prizna krivicu, pa njegove devojke moraju da se izjasne da li su saglasne s tim

BEOGRAD - Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, u narednih nekoliko dana moraće da da izjavu Prvom osnovnom tužilaštvu u istrazi koja se vodi protiv makroa Mihajla Maksimovića!Kako Kurir saznaje, izjava od starlete koja je u rijalitiju „Parovi“ biće uzeta u narednih nekoliko dana. To je jedini dokaz koji je ostao da se izvede pre nego što tužilaštvo odluči da li će s makroom za kog je radila da sklopi sporazum o priznanju krivice.

Srpsko pravosuđe u rijalitiju... Istražni organi dolaze po izjavu popularne starlete
Srpsko pravosuđe u rijalitiju... Istražni organi dolaze po izjavu popularne starlete

Zamena za blažu kaznu- U dogovoru s produkcijom koja emituje rijaliti, u narednih nekoliko dana biće dogovoreno na koji način će ona dati izjavu. U zavisnosti od toga da li izlazi uskoro ili ne, pronaći će se način. Moguće je da da izjavu i u samoj emisiji - kaže izvor Kurira iz Palate pravde.Ukoliko ne bude moguće da Mimi Oro nakratko izađe, izjava od nje mogla bi da bude uzeta telefonom ili u pisanom obliku.

- Za sud je dovoljno da se od nje uzme pisana izjava o tome da li se pridružuje krivičnom gonjenju ili ne, jer u postupku kao i ostale njene „koleginice“ ima status oštećene - dodaje on.Mihajlo Maksimović, kako je potvrdio sagovornik Kurira, predložio je tužilaštvu sklapanje sporazuma o priznanju krivice.- On je dosad negirao da je podvodio starlete i manekenke, ali nije iznosio detaljnu odbranu. Sad je spreman da prizna da je posredovao između devojaka i njihovih klijenata u zamenu za blažu kaznu - dodaje on.Maksimović je, navodno, preko advokata ponudio da u zamenu za priznanje bude osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu. Međutim, njegovi branioci Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević nisu želeli da potvrde niti da demantuju saznanja Kurira.

Uhapšen sa dokazimaKlupko elitne prostitucije, zbog koje je i Mimi Oro nekoliko dana provela u ženskom zatvoru u Požarevcu, podsetimo, počelo je da se razmotava kad je policija u Maksimovićevom autu pronašla dokumentaciju.- Makro je beležio podatke o devojkama i klijentima. Na spisku klijenata zabeležena su imena sportista, direktora i mnogih poznatih muškaraca - otkriva izvor Kurira i dodaje da, ukoliko sporazum bude sklopljen, Maksimovićevi klijenti neće biti pozvani na saslušanje.

Mihajlo Maksimović
Mihajlo Maksimović

SASLUŠANEDevojke brane makroaPrema spisku koji je pronađen kod Mihajla Maksimovića, za njega je radilo 12 devojaka, među kojima je, osim Mimi Oro, i Plejboj zečica Božana Vujinović (na slici).- Dosad je iskaz dalo 11 devojaka. Nijedna od njih nije se pridružila gonjenju Maksimovića. Istakle su da je on njihov prijatelj, koji im je uvek pomagao - kaže izvor Kurira.

ČinjeniceKAKO JE MAKRO ORGANIZOVAO POSAO Mihajlo Maksimović održavao je kontakte s menadžerima beogradskih klubova, konobarima i radnicima obezbeđenja koji su za njega pronalazili klijente Klijenti su u Maksimovićevom laptopu gledali slike i birali devojke koje su iznajmljivali Osumnjičena S. V. obaveštavala je devojku kad treba da ode i na koju adresu Ukoliko je devojka morala da putuje u inostranstvo, klijent je bio dužan da obezbedi avionsku kartuS. V. je s devojkama održavala kontakt i dok su one bile s klijentima kako bi bilasigurna da je sve u redu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track