KARAMBOL U ĆUPRIJI: Fordom se zakucao u stambenu zgradu, povređeno šestoro
Foto: Nebojša Mandić

U Karađorđevoj ulici

KARAMBOL U ĆUPRIJI: Fordom se zakucao u stambenu zgradu, povređeno šestoro

Crna Hronika -
Svi povređeni u udesu zbrinuti su u ćuprijskoj bolnici

ĆUPRIJA - U Karađorđevoj ulici u Ćupriji dogodio se neobičan udes kada je vozač, čiji je identitet zasad nepoznat, automobilom marke ford udario u stambenu zgradu. U udesu je povređeno šest osoba koje su zbrinute u ćuprijskoj bolnici.

Naime, u jutrošnjoj teškoj sabraćajnoj nezgodi povređeno je šest, od kojih četiri teško, a protiv vozača je podneta krivična prijava, potvrdila je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

"Nezgoda se dogodila u 4.05 sati, kada je automobil marke ford, registarskih oznaka Ćuprije, u kome je bilo šestoro putnika udario u jednu stambenu zgradu", rekla je Cvetićeva.Vozač automobila i još tri putnika su zadobili teške telesne povrede a dva putnika lakše, dodala je ona."Protiv vozača biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", rekla je Cvetić.

Ona je dodala da je povređenima pružena lekarska pomoć u zdravstvenim ustanovama Ćuprije, a zavisno od stepena povrede, neki su prevezeni u Kliničke centre.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track