HAJDI KLUM I NJENA ĆERKA POZIRAJU U ČIPKANOM VEŠU: Drže se za ruke, IZBACILE ATRIBUTE, svima su vilice PALE DO PODA (FOTO)
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

kakva majka takva ćerka

HAJDI KLUM I NJENA ĆERKA POZIRAJU U ČIPKANOM VEŠU: Drže se za ruke, IZBACILE ATRIBUTE, svima su vilice PALE DO PODA (FOTO)

Pop kultura -

Svesna svojih atributa, kvaliteta i utiska koji ostavlja na svoje obožavatelje, ali i zanosnog izgleda svoje ćerke Leni, Hajdi Klum ponovo je odlučila da u provokativnom donjem vešu stane pred objektiv fotoaparata zajedno sa svojom naslednicom i rasplamsa maštu, izazove oduševljenje, lascivne komentare i snove, ali i uveća telesnu temperaturu mnogih muškaraca.

Hajdi Klum, iako ima 50 godina, na novim fotografijama izgleda kao vršnjakinja svoje 20. godišnje ćerke Leni Klum, koju ima iz veze sa dve decenije starijim biznismenom Flavjom Briatoreom. Najlepša majka i ćerka, kako ih mnogi nazivaju, fotografisale su se u svetlo bež donjem vešu sačinjenom pretežno od čipke i satena, a sve za potrebe jednog italijanskog poznatog brenda.

Ovakav vid saradnje Hajdi i Leni sa brendom donjeg veša nije premijera. Naime, one su pred novogodišnje praznike prošle godine zablistale u crvenom vešu i izazvale planetarno oduševljenje lepotom, mladolikošću i mladošću, ali i zgodnim telima i smelošću da se zajedno predstave u ekplicitnijem svetlu.

Prošle godine snimile sličan editorijal

Mlada Leni Klum, koja je do sada već imala uspešne manekenske poduhvate, brojne naslovne strane i revije, ali i angažman za Dior, kao njihov predstavnik za javnost, neusmnjivo je od majke nasledila vanvremensku i upečatljivu lepotu, a uz izgled, ambiciju i podršku slavne majke, nesumnjivo je da joj je smeši ozbiljna karijera u javnom svetu.

Slavnoj Nemici, koja je napravila zavidan uspeh i postala jedna od najvećih u svom poslu svih vremena, pored Leni ima još jednu ćerku Lu (14), kao i sinove Džona Rajlija (17) i Henrija (18), koje je dobila u braku sa muzičarem Silom.

Hajdi Klum je sada srećno udata za gitaristu "Tokio Hotela" Toma Kaulica.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track