OPERISAN U NEMAČKOJ: Frakturu lobanje u kikindskoj bolnici proglasili lakom povredom
Foto: Urošev

PRETUČEN ZA USKRS

OPERISAN U NEMAČKOJ: Frakturu lobanje u kikindskoj bolnici proglasili lakom povredom

Crna Hronika -
Milana D. (20) koji živi u Nemačkoj, teško povredio Dragan T. (25) iz Novih Kozaraca, koji je iste večeri nasrnuo na još šest osoba. Povređenom mladiću u kikindskoj bolnici konstatovana laka telesna povreda

KIKINDA - Milanu D. (20), koji živi u Nemačkoj, proslava Uskrsa u Kikindi nije ostala u lepom sećanju jer je pretučen.

Njega je ispred jedne diskoteke udario Dragan T. (25) iz Novih Kozaraca. Protiv njega je policija podnela krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni mladić je 12. aprila, u Kikindi, posle ponoći, u ugostiteljskom objektu napao dve osobe.

Jednu devojku tada je, prema policijkom izveštaju, lakše ozledio. Iste noći, u dva odvojena događaja, ispred ugositeljskog objekta i hamburgerije, napao je još pet osoba. Tada je Dragan T. lakše povredio četiri osobe.

Interesantno je da se tek po povratku u Nemačku, ispostavilo da Milan D. nije zadobio laške telesne povrede, kako je to konstatovano u kikindskoj bolnici.

Pacijentu je, doduše, u bolnici preporučeno da uradi dodatne analize kako bi se utvrdio stepen nanetih povreda.

"Mladić je u utorak operisan u Nemačkoj. Tamošnji lekari konstatovali su da je zaradio frakturu lobanje. Oba oka bila su mu skoro bila zatvorena, a lice od udaraca deformisano. Ove povrede su vodile ka tome da ostave trajne posledice po njegov život. Sve činjenice još se utvrđuju. Očekujem da ovaj slučaj dobije epilog na sudu. Niko ko čini ovakva dela neće ostati zaštićen", izjavio je predsednik opštine Pavle Markov.

Incident je, naime, bio povod za održavanje hitne sednica Saveta za bezbednost opštine Kikinda. Članovi ovog tela zatražili su nulti prag tolerancije prema izgrednicima.

Komentarišući na sednici ovaj slučaj Radovan Kecman, načelnik odeljenja policije PU Kikinda, izjavio je da oštećeni treba da dostavi kompletnu dokumentaciju o pregledima i operaciji u Nemačkoj, radi daljeg postupka.

(Tekst i foto S.U)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track