PEDOFIL IZ ZEMUNA BIO OPSEDNUT DEVOJČICOM Odlazio joj na kućni prag svaki dan kad majka ode na posao
Foto: Shutterstock

Novi detalji

PEDOFIL IZ ZEMUNA BIO OPSEDNUT DEVOJČICOM Odlazio joj na kućni prag svaki dan kad majka ode na posao

Crna Hronika -

Žarko S. (62) priznao je seksualno napastvovanje devojčice (10), koje sa prekidima traje od prošle godine. Devojčica od straha nikome nije prijavljivala monstruma.

Iako je pedofil iz Zemuna, kome je u sredu određen pritvor, na saslušanju u policiji u utorak negirao da je počinio krivično delo, on je u iskazu pred tužiocem Trećeg osnovnog tužilaštva delimično priznao radnje koje mu se stavljaju na teret, saznaje Blic.

Medicinski pregled devojčice je potvrdio da penetracije nije bilo ali zbog bludnih radnji koje je priznao Žarko S. preti mu kazna od od šest meseci do pet godina zatvora.

Naime, Žarko S. i devojčicina porodica žive u istoj zgradi u Zemunu, a unuka pedofila je njena dobra drugarica. Pedofil je dete video spavala kod drugarice prošle godine i tada počinje njegova bolesna opsesija devojčicom, koju je svaki dan uznemiravao.

Prvo bi sačekao da njena majka ode na posao, a onda bi je stalno zvao telefonom i odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori. Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljen devojčica iz straha ćutala.

Majka devojčice je, takođe, dala iskaz u tužilaštvu i kroz suze dva sata govorila o nastranostima o kojima joj je ćerka pričala šokirana saznanjem pored kakvog monstruma je godinama živela.

Nakon hapšenja pedofila policija je u njegovom stanu našla i pištolj, noževe na rasklapanje, metalni bokser i palicu, a u podrumu i ručnu bombu. Zbog svega je podneta i prijava za nedozvoljeno držanje oružja.

Žarko S. će, uprkos priznanju, sigurno otići na robiju kako zbog pedofilije tako i zbog držanja oružja.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track