PRIJATELJI U ŠOKU Spasojević: Nadam se da će Miša dobiti i ovu bitku

Urgentni centar

PRIJATELJI U ŠOKU Spasojević: Nadam se da će Miša dobiti i ovu bitku

Crna Hronika -
Vukadinović: Beko nije imao ozbeđenje, što je neuobičajeno za biznismene

BEOGRAD - Toplica Spasojević, vlasnik ITM i takođe član kluba "Privrednik", šokiran je onim sto se desilo njegovom prijatelju Beku.

Spasojević se sa porodicom Milana Beka nalazi ispred operacione sale. Salu takođe obezbeđuju jake snage policije sa dugim cevima.

- Upravo sam ovde u Urgentnom centru i nemam reči da opišem šok koji sam doživeo kada sam čuo šta se desilo Miši. Ono što mogu da kažem, a o čemu nas je upravo obavestio jedan od hirurga, to je da je stanje malo bolje. Operacija je još uvek u toku i nadam se da će Miša dobiti i ovu bitku. Sa njim je i večeras veliki broj njegovih prijatelja koji znaju sve vrednosti i plemenitost ovog čoveka. Ne mogu da shvatim da je neko danas u Srbiji pokušao da ubije čoveka i da silom rešava probleme - rekao je za Kurir Spasojević.

U neverici je i Dragoslav Vukadinović, predsednika "Metalca" i člana kluba "Privrednik".

- Ne mogu da se povratim od šoka zbog toga što se desilo. Milan Beko je čovek koji nije poznavao niti pripadao nikakvom problematičnom miljeu. On čak nije imao potrebu za obezbeđenjem, što je za ljude iz sveta biznisa neuobičajeno. Nadam se da će uspeti da dobije i ovu bitku, kao što je dobijao i druge i neka mu je bog u pomoći - rekao je Vukadinović za naš list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track