HILARI U POTPUNOM RASULU: Još se ne miri sa porazom i za sve krivi Putina!
Foto: Reuters (4.3.2017)

Loš gubitnik

HILARI U POTPUNOM RASULU: Još se ne miri sa porazom i za sve krivi Putina!

Planeta -

Bivši savetnici demokratske kandidatkinje za predsednika SAD HIlari Klinton otkrili su da je nekadašnja prva dama jako teško podnela poraz od Donalda Trampa, da se nije oporavila od izbornog šoka i da i dalje pokušava da dokuči šta ju je koštalo iznenađujućeg poraza.

Kako prenosi britanski Ekspres, Hilari je od svojih savetnika zahtevala da angažuju spoljne strateške saradnike koji bi otkrili ključne elemente koji su doveli do njenog poraza na izborima 8. novembra prošle godine.Mnoge demokrate smatraju da su Trampa do pobede vinuli ruski hakeri, FBI direktor Džejms Komi i Vikiliks, koji su doprineli Hilarinom porazu.

“Očajna je, u rasulu. Sedi kod kuće i nedeljama razmišlja o porazu. Zvala je sve donatore, saradnike i prijatelje, traži od njih da iznesu svoje mišljenje o uzrocima njenog poraza. To uopšte nije prijatno za ljude koji su primorani da sarađuju s njom”, rekao je jedan od njenih savetnika za portal Hill.com.

Prema prethodnim podacima do kojih je došao Njujork tajms, Hilari je u razgovoru sa bogatim kao glavni razlog za svoj poraz obeležila Vladimira Putina, predsednika Rusije.

"On je izazvao bes prema meni i mojoj kampanji. Javno me napada i kritikuje. Još ranije je poručivao da pokušavam da izazovem nerede u Rusiji, i zapretio da se to neće dobro zavrršiti po mene. Direktno je udario na moju kampanju i pokazao da nisu u pitanju prazne pretnje, preneo je Njujork tajms poverljive razgovore Klintonove i donatora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 06.03.2017

(Vesti Onlajn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track