Prikaži najnovije vesti
letovanje, Turska, Grčka, kon tiki,
Ponude agencije Kon Tiki u smiraj sezone letnjih odmora

Letujte jeftinije u Turskoj, Grčkoj...

Stil 1

Ukoliko se odlučite za grčka ostrva, na propustite hotel „Skiatos Palas“ - 12 dana s avio-prevozom u opciji polupansiona, a polazak je 24. avgusta

BEOGRAD - Za hedoniste.
Ukoliko se odlučite da krajem avgusta ili u septembru na pravi način doživite mirise mora, a da i poprilično uštedite, svratite do „Kon Tiki travela“. Najprestižnija srpska turistička agencija nudi popust i do 580 evra u turskom hotelu „Letoonia Club Holiday Village 1. class“. Prava prilika da uz ogromnu uštedu provedete odmor zaslepljeni luksuzom i lepotom prirode.

Hotel Mares“ (5*) u Marmarisu, s više nego fascinantnom ponudom, nudi cenu umanjenu i do 230 evra. „Grand Azur“ (5*), jedan od najluksuznijih u Marmarisu, daruje sniženje cene od 130 evra, a „Klub Turban“, takođe u Marmarisu, popust od 150 evra. „Casa de Maris“, novi hotel otvoren ovog leta, u varijanti ol-inkluziv takođe daruje cenu umanjeni i do 130 evra.

Ukoliko se odlučite za grčka ostrva, na propustite hotel „Skiatos Palas“ - 12 dana s avio-prevozom u opciji polupansiona, a polazak je 24. avgusta. Na Kritu i Rodosu, za polaske 23.8. i 3.9, čekaju vas popusti i do 100 evra po osobi. Palma de Majorka je magična - vrhunska usluga u hotelima, prelepe plaže i kristalno čisto more nagoveštavaju odmor iz snova, pogotovo ukoliko su popusti u hotelima sa tri, četiri i pet zvezdica čak i do 140 evra po osobi.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir