Ponude agencije Kon Tiki u smiraj sezone letnjih odmora

Letujte jeftinije u Turskoj, Grčkoj...

Stil

Autor:

Ukoliko se odlučite za grčka ostrva, na propustite hotel „Skiatos Palas“ - 12 dana s avio-prevozom u opciji polupansiona, a polazak je 24. avgusta

letovanje, Turska, Grčka, kon tiki,

BEOGRAD - Za hedoniste.
Ukoliko se odlučite da krajem avgusta ili u septembru na pravi način doživite mirise mora, a da i poprilično uštedite, svratite do „Kon Tiki travela“. Najprestižnija srpska turistička agencija nudi popust i do 580 evra u turskom hotelu „Letoonia Club Holiday Village 1. class“. Prava prilika da uz ogromnu uštedu provedete odmor zaslepljeni luksuzom i lepotom prirode.

Hotel Mares“ (5*) u Marmarisu, s više nego fascinantnom ponudom, nudi cenu umanjenu i do 230 evra. „Grand Azur“ (5*), jedan od najluksuznijih u Marmarisu, daruje sniženje cene od 130 evra, a „Klub Turban“, takođe u Marmarisu, popust od 150 evra. „Casa de Maris“, novi hotel otvoren ovog leta, u varijanti ol-inkluziv takođe daruje cenu umanjeni i do 130 evra.

Ukoliko se odlučite za grčka ostrva, na propustite hotel „Skiatos Palas“ - 12 dana s avio-prevozom u opciji polupansiona, a polazak je 24. avgusta. Na Kritu i Rodosu, za polaske 23.8. i 3.9, čekaju vas popusti i do 100 evra po osobi. Palma de Majorka je magična - vrhunska usluga u hotelima, prelepe plaže i kristalno čisto more nagoveštavaju odmor iz snova, pogotovo ukoliko su popusti u hotelima sa tri, četiri i pet zvezdica čak i do 140 evra po osobi.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta
Prati Kurir na Facebooku!